INGREDIENTE
400g piure de dovleac placintar copt
aproximativ 400g faina alba de grau
1 ou
o lingura susan
o lingura mac
o lingura seminte de in
MOD DE PREPARARE
Amestecam piureul cu oul si incepem sa adaugam faina.
Framantam pana obtinem un aluat usor lipicios, apoi adaugam semintele si framantam bine. Cantitatea de faina poate sa difere.
Rupem bucati din aluat si le rulam pe blatul infainat astfel incat sa formam grisina.
Punem grisinele in tava pe hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute sau pana se rumenesc putin.
Delicioase! Pofta buna!
Buna seara, ma intereseaza sa stiu daca ies tari aceste grisine? Sau se pot papa usor de un bebe de 1 an jumatate?
Grisile in general sunt tari, crocante 🙂
….ai dreptate, , dar mai sunt si din acelea in care iti rupi dintii ca adult 🙂 o sa le fac si vedem….ca rontaila a meu… Roade tot ce prinde 🙂