înTrend.ro este un magazin online specializat în încălțăminte și accesorii elegante, confortabile și de calitate, realizate în mare parte din piele naturală.

înTrend.ro ne oferă o gamă largă de articole de încălțăminte pentru toată familia, la prețuri accesibile, pentru fiecare gust și ocazie: pantofi eleganți cu diferite tipuri de toc (subțire, gros, platformă), încălțăminte casual, adidași, sneakerși, espadrile, ghetuțe, cizme, sandale cu diverse stiluri de toc, papuci, botoși și multe altele.

Produsele înTrend.ro sunt fabricate cu atenție la detalii și calitate, cu accent pe designul rafinat și pe materialele durabile și oferind opțiuni pentru toate preferințele și necesitățile clienților.

Magazinul include, de asemenea, o selecție de accesorii precum jucării educative, puzzle-uri, cărți și genți.

Livrarea se face din stoc, în doar 24 ore în toată țara!

ÎNCĂLȚĂMINTE FETE​

ÎNCĂLȚĂMINTE BĂIEȚI

ÎNCĂLȚĂMINTE FEMEI

ÎNCĂLȚĂMINTE BĂRBAȚI​

ÎNCĂLȚĂMINTE FETE​

ÎNCĂLȚĂMINTE BĂIEȚI

ÎNCĂLȚĂMINTE FEMEI

ÎNCĂLȚĂMINTE BĂRBAȚI​

Vă invit să descoperiți minunatele produse înTrend.ro

ÎNCĂLȚĂMINTE FETE

PANTOFI / BALERINI / ÎNCĂLȚĂMINTE SPORT / GHETE / UGG / CIZME / SANDALE / PAPUCI / ȘLAPI / BOTOȘI

Veți găsi încălțăminte frumoasă și de cea mai bună calitate pentru micuțele fashioniste, precum și o varietate de încălțăminte elegantă pentru fete care ar trebui să combine comoditatea, frumusețea și calitatea. Iar pentru bebelușele în creștere, veți gasi botosei în toate culorile și încălțăminte ortopedică de calitate.
Pornind de la tendinte, designerii au creat o colecție la modă de încălțăminte frumoasă și confortabilă pentru fete: pantofi / balerini fata, pantofi sport, ghete / UGG, cizme, sandale, papuci / șlapi, botoși fată.

ÎNCĂLȚĂMINTE BĂIEȚI

PANTOFI / ÎNCĂLȚĂMINTE SPORT / GHETE / SANDALE / PAPUCI / ȘLAPI / BOTOȘI / CIZME

Gama de încălțăminte pentru băieți este confortabilă și în toate culorile, ceea ce face alegerea să fie cu siguranță mai ușoară.
În această gamă puteți găsi pantofi, încălțăminte sport, ghete, sandale, papuci / șlapi, botoși, cizme. Toate acestea sunt produse din piele, piele ecologică, nabuc, plastic sau material textile.
Pielea sau pielea ecologică poate fi, de asemenea, foarte durabilă, iar respirabilitatea lor creează, de asemenea, un climat plăcut pentru picioare.

ÎNCĂLȚĂMINTE FEMEI​

PANTOFI ELEGANȚI / PANTOFI CASUAL / ÎNCĂLȚĂMINTE SPORT / GHETE / BOTINE / CIZME / SANDALE CU TOC / SANDALE FĂRĂ TOC / PAPUCI

ÎNCĂLȚĂMINTE BĂRBAȚI

PANTOFI / ÎNCĂLȚĂMINTE SPORT / GHETE / SANDALE / PAPUCI

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ

Reducere de preț de 10% la pentru orice produse achiziționate de pe site-ul înTrend.ro!​

Deși înTrend.ro oferă în permanență reduceri semnificative pe paginile de solduri de pe site, avem și o ofertă specială până la sfârșitul lunii septembrie 2023 din partea înTrend.ro!

REDUCEREA de preț este de 10% pentru toate produsele de pe site și se aplică și produselor deja aflate într-o promoție!

Codul de reducere este:    intrend10r

Spor la cumpărături!