Iuba.ro – Hăinuțe din bumbac organic & decorațiuni camera copiilor!

Iuba.ro este magazinul online cu produse atent selecționate, pentru bebeluși și copii, creat de către părinți preocupați de starea de bine a copiilor. Magazinul Iuba comercializează haine frumoase din 100% bumbac organic, certificate la nivel internațional (GOTS) și premiate pentru design, plăcute la atingere, care nu creează iritații și lasă pielea să respire.
Pe lângă hăinuțe pentru copii, magazinul Iuba vinde textile, decorațiuni și accesorii pentru copii, produse menite să-i ajute pe părinți să transforme camerele copiilor într-un univers magic, confortabil și protejat, în care micuții vor putea să se joace, să viseze și să se relaxeze.
Fiind fabricate din materiale non-toxice și având un design special, toate produsele Iuba sunt apreciate de către cei mari dar și de cei mici.

Mărci: Little Green Radicals, Piccalilly, KITE, Sack me, Studio Ditte, Sass and Belle, Butter Kings, Emma Bridgewater, Play&Go.

 

Website:

www.iuba.ro

Descoperă IUBA:

Îmbrăcăminte bebe & toddler (0-3 ani)

Îmbrăcăminte copii (3-11 ani)

Lenjerii de pat pentru copii

Paturi și cuverturi pentru copii

Decorațiuni pentru camera copilului

Accesorii pentru școală

Îmbrăcăminte bebe & toddler (0-3 ani)

Îmbrăcăminte copii (3-11 ani)

Lenjerii de pat pentru copii

Paturi și cuverturi pentru copii

Decorațiuni pentru camera copilului

Accesorii pentru școală

Ne face plăcere să recomandăm:

Îmbrăcăminte bebeluși

Hăinuțele pentru bebeluși propuse de Iuba sunt unele absolut încântătoare. Toate hăinuțele sunt confecționate din bumbac 100% organic, provenit din comerț echitabil (Fair Trade) și care dețin certificarea GOTS (Global Organic Textile Standards). Toate aceste hăinuțe sunt alese cu mare grijă de Iuba și sunt de foarte bună calitate! 

Veți găsi în secțiunea de îmbrăcăminte pentru bebeluși foarte multe modele de body-uri, salopete, cardigane dar și de pulovere, bluze, rochițe, pantaloni, căciuli sau șosete. 

Mărci: Kite, Piccalilly, Little Green Radicals.

 

Îmbrăcăminte copii

Toate hăinuțele pentru copii de la Iuba sunt confecționate din bumbac 100% organic și care dețin certificarea GOTS (Global Organic Textile Standards). 

Veți găsi în secțiunea de îmbrăcăminte pentru copii colecții minunate de bluze și tricouri, cardigane, pijamale sau rochițe.

Mărci: Kite, Piccalilly, Little Green Radicals.

 

Decorațiuni și accesorii pentru camera copiilor

O mare varietate de stickere decorative din vinil mat , rame foto din lemn, lămpi de veghe sub forme de animăluțe, perne decorative din bumbac 100%, soluții de depozitare, covorașe din bumbac 100% și multe altele! Toate, frumoase si elegante, sunt o încântare pentru camera copiilor și nu numai!

Mărci: Studio Ditte, Sass & Belle.

 

Ofertă specială:

Discount 15% la orice comandă pe site-ul iuba.ro!

 

Toți membrii comunității Flaveur beneficiază de un discount de 15% aplicabil oricărei comenzi facute pe site-ul www.iuba.ro.

Codul de discount este: mamicaflaveur

Codul poate fi folosit o singură dată, la achiziționarea oricărui/oricăror produs/produse din site, ce nu beneficiază de alte reduceri. (Codul de discount nu se cumulează cu alte promoții existente pe site).

Pentru aplicarea discountului trebuie introdus codul de discount în câmpul special în procesul de comandă.

Oferta este valabilă până pe 1 mai 2019.