Body-urile J Bimbi Cotton sunt extrem de elastice, respectă mișcările delicate ale copilului și se adaptează creșterii sale. Realizate din bumbac de înaltă calitate, nu produc electricitate statică și, prin finețea lor, oferă, în contact cu pielea delicată a bebelușului, o stare naturală de bine.
Body-urile se îmbracă facil iar tot acest moment al îmbracării devine unul intim și foarte plăcut. Forma specială a decolteului, pe lângă gât, facilitează tragerea peste capul fragil al copilului, chiar dacă acesta este mare.
Zona de deschidere la picior a fost deasemenea studiată cu mare atenție pentru a cuprinde scutecul în totalitate și în acelasi timp pentru a evita orice fel de presiune asupra piciorului copilului.

Link pagina:

body-uri bumbac J Bimbi

J BIMBI – body-ul care se adaptează perfect bebelușului,

cu elasticitate și durabilitate extraordinare!

Descoperă colecțiile J Bimbi Cotton

4SEASON

VARĂ

IARNĂ

J Bimbi Cotton – 4SEASON

Body-urile 4Season de la J Bimbi Cotton sunt realizate din bumbac de înaltă calitate, cu mâneci și sunt special concepute pentru a fi purtate în toate cele 4 anotimpuri. Sunt disponibile în 3 colecții:

FARM COLLECTION

JUNGLE COLLECTION

UNICOLOR COLLECTION

J Bimbi Cotton – VARĂ

Body-urile de Vară de la J Bimbi Cotton sunt realizate din bumbac de înaltă calitate, mai subțire decât cel folosit pentru colecțiile Warm (iarnă). Nu au mâneci și sunt special concepute pentru zilele fierbinți ale verii; sunt răcoroase și mențin pielea copilului întotdeauna proaspată și uscată.

FARM COLLECTION

BEACH COLLECTION

UNICOLOR COLLECTION

J Bimbi Cotton – IARNĂ

Body-urile de Iarnă de la J Bimbi Cotton sunt special concepute pentru sezonul rece. Realizate din bumbac de înaltă calitate, mai gros decat cel folosit pentru colecțiile Summer și 4Season, contribuie la menținerea căldurii corporale în lunile de iarnă.

FARM COLLECTION

SMILE COLLECTION

UNICOLOR COLLECTION

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

Reducere 10% la achiziționarea oricărui body extensibil J BIMBI

 

Toți membrii comunității Flaveur beneficiază de un discount de 10% aplicabil oricărui produs J BIMBI achiziționat de pe site-ul www.jimbiromania.ro.

Codul pentru cuponul de discount este: JBIMBI10

Oferta este valabilă până pe 31 decembrie 2018.