Jucăriile educative MicoStore

Jucăriile MicoStore.ro sunt jucării pentru toate vârstele la prețuri extraordinare!
Sunt toate atent selectate și sigure, nu conțin substanțe toxice și sunt vopsite cu vopsea pe bază de apă. Sunt jucării rezistente care pot fi folosite pentru o perioadă îndelungată, putând fi transmise chiar de la un frate la altul. Sunt jucării solide care se deteriorează greu dar care se curăță însă ușor. Jucăriile din lemn MicoStore.ro sunt ideale pentru că oferă acea „atracție magică” ce încurajează jocul imaginației prin explorare și contact direct și pentru că dezvoltă creativitatea copiilor. Mai mult de atât, fiecare jucărie este concepută să îl ajute pe copil să deprindă o anumită abilitate.

Descoperă lumea jucăriilor educative și creative!

Descoperă jucăriile MicoStore.ro

Jucării educative

Jucării motricitate

Puzzle lemn

Jucării exterior

Jucării educative

Jucării motricitate

Puzzle lemn

Jucării exterior

Ne face plăcere să recomandăm:

Joc educativ din lemn potrivire imagine

Jocul cu imagini colorate și umbre la 34.90 lei este produsul cel mai apreciat la început de an pe site-ul www.micostore.ro.
Acest joc conține 36 piese colorate și 4 tăblițe cu câte 9 imagini negre (umbre) ce corespund pieselor colorate. Copilul trebuie să potrivească piesele colorate peste imaginile negre.
Acesta este un joc de memorie ce introduce copilului conceptul de vedere în oglindă. Este un joc educativ ce dezvoltă gândirea logică prin alăturarea celor două concepte: umbră și lumina.
Cu ajutorul acestui joc copilul va deprinde noțiuni abstracte pentru el doar prin joacă.

Joc din lemn asocieri cifre, 3 în 1 – învățarea numerelor

Acest joc este special conceput pentru învățarea numerelor de la 1 la 10 atât prin stivuirea inelelor cât și prin asocierea imaginilor. Jocul îi ajută pe copii să învețe numerele și să facă asocieri, pe baza imaginilor și cerculetelor. Pentru copil este mai interesant să învețe să numere prin joacă, cu ajutorul reprezentărilor grafice și activităților de asociere.
Mini-puzzle-urile din 2 piese se pot detașa din spațiul incastru, iar copilul va trebui sa le reașeze și să facă asocierea corectă a numărului cu imaginea. 
Jocul cuprinde 3 categorii de funcții:
– 10 coloane cu inele colorate; 
– imagini cu numerele pentru asocierea cu inelele;
– puzzle din 2 bucăți ce conține numerele și diverse animalute ce corespund fiecărui număr.

Jucăria din lemn Coloane Sortatoare cu Obstacole

Este o jucărie excelentă pentru a stimula motricitatea fină a mâinii și gândirea logică a copilului. Jucăria ajută de asemenea la dezvoltarea primelor noțiuni despre forme, culori și numărat.
Jucăria din lemn Coloane Sortatoare cu Obstacole este formată din 4 coloane, fiecare din ele având forme geometrice cu care copilul poate construi tot ceea ce își dorește iar baza este în formă de buburuză frumos colorată. Fiecare coloană conține câte 4 piese cu forme geometrice. Pentru a le pune la loc, copilul trebuie să le potrivească pentru că fiecare piesă este găurită în mijloc într-un anumit fel, așa că nu poate intra pe coloană decât într-un singur mod. Formele trebuie rotite, înșurubate sau înclinate, după caz, pentru a fi introduse la locul lor.
Această jucărie este special creată pentru a dezvolta abilitățile copilului, coordonarea mână-ochi dar și pentru a-i pune la încercare răbdarea și perseverența.

Omida Năzrdăvrană

Omida Năzrdăvrană jucăria drăguță cu care copiii se vor distra și pe care o vor iubi chiar din momentul în care o vor vedea pentru prima dată! Este o jucărie atractivă din lemn multicolor vopsit cu culori non-toxice. Este o jucărie de mici dimensiuni putând fi pusă în buzunar și luată oriunde dorește copilul. Stimulează dezvoltarea primelor abilități motrice și spre deosebire de jucăriile de plastic, piesele din lemn fiind mai grele decât cele din plastic, copiii își dezvoltă simțul tactil deoarece acestea oferă senzații diferite la atingere și îi obligă să depună mai multă energie în manipularea acestora în timpul jocului.
Omida Năzrdăvrană este amuzantă, extensibilă și rotativă, putându-se roti în toate direcțiile! Ideală pentru curiozitatea celor mici!

Joc puzzle litere lemn Învață Alfabetul

Pentru că cel mai ușor de invățat literele prin joacă, acest joc constituie cel mai bun mijloc avut la dispoziție pentru a exersa alfabetul, fiind un puzzle special conceput pentru copii.
Jocul conține litere mari de tipar, colorate în culori calde și frumoase și fiecare piesa este confecționată din lemn rotunjit, având propria forma pe tablă.
Este un joc care dezvoltă abilitățile motrice precum dexteritatea, coordonarea mână-ochi și manipularea obiectelor dar și gândirea logică a copilului.

Labirint din lemn cu asociere de culori

Labirintul din lemn este o jucărie Montessori pentru motricitatea fină, cu ajutorul acesteia copiii invățând să asocieze culorile, să reproducă dupa un tipar primit și să recunoască culorile.

Copilul trebuie să aranjeze bilele colorate conform unuia din cele 18 modele disponibile pe cardurile din lemn, această activitate imbunătățind abilitățile motorii, dexteritatea și identificarea culorilor.

Jocul conține un suport din lemn prevăzut cu un labirint cu 4 canale pe care se mișcă piese mobile, rotunde ce reprezintă culorile și 18 carduri din lemn cu diferite combinații de culori.