Dot Com Investment SRL – brand JUJU

Juju, brand-ul nostru, deține în portofoliu produse pentru bebeluși din categoriile: scaune de masă, scaune auto, pătuțuri, țarcuri, cărucioare, balansoare, etc. Misiunea Juju este de a căuta în permanență cele mai potrivite și inovative produse pentru bebelușul și copilul dumneavoastră, pentru ca acesta să crească în confortul și siguranța de care are nevoie.
Juju este creația a doi părinți români și a luat naștere în 2010, ca urmare a experiențelor trăite de aceștia. Filozofia noastră este: „Un brand util, vesel și accesibil, pentru o viață mai frumoasă atât pentru copii, cât și pentru părinți”.

Valorile noastre de bază sunt următoarele:

  • Siguranță și confort
    Toate produsele Juju sunt testate și certificate conform normelor de siguranță din Uniunea Europeană și sunt certificate EN. Materialele sunt alese astfel încât să fie cât mai rezistente în timp, iar produsele sunt confortabil de utilizat pentru copii și pentru părinți.
  • Veselie
    Juju vrea să ajute părintii să păstreze bucuria legată de apariția în familie a unui nou membru și în primii ani de viață ai copilului. Facem asta prin crearea de produse vesele și colorate, care vor fi pe placul celor mici și celor mari.
  • Accesibilitate
    Prețul accesibil al produselor Juju este rezultatul efortului echipei noastre de a avea o strategie de achiziții eficientă, o optimizare bună a costurilor și o alegere inteligentă a caracteristicilor produselor.

Descoperă Juju Baby:

Scaune de masă

Scaune auto

Cărucioare

Pătuțuri, țarcuri și accesorii

Margini de siguranță pentru pat

Balansoare

Scaune de masă

Scaune auto

Cărucioare

Pătuțuri, țarcuri și accesorii

Margini de siguranță pentru pat

Balansoare

Ne face plăcere să recomandăm:

de la Juju Baby

www.jujubaby.ro

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

Aceste 2 vouchere sunt oferite de către Juju Baby în mod special și în exclusivitate comunității Flaveur și sunt destinate achiziționării de produse de pe site-ul www.jujubaby.ro până în data de 30 iunie 2018 inclusiv.

Foarte important! Reducerea pentru Flaveur se cumulează cu reducerile existente deja pe site (pentru că pe www.jujubaby.ro veți găsi mereu reduceri la produse).

Membrii comunității Flaveur pot cumpăra orice scaun de masă Juju Eat & Play, pe care deja îl cunoașteți foarte bine din rețetele delicioase Juju, cu o reducere de 10% si orice alt produs de pe site-ul www.jujubaby.ro cu 5% reducere.

În plus, pentru orice comandă de peste 250 de lei pe site-ul www.jujubaby.ro, livrarea este gratuită, prin curier.

Codul de reducere al cuponului se trece la finalul comenzii, pe site, în casuța destinată reducerilor, care apare la check-out.

Cod reducere scaun Eat&Play: DISCOUNT10EatPlayJuju

Cod reducere celelalte produse: DISCOUNT5JujuFlaveur