Kanina este un magazin online cu produse pentru copii si părinți cu o gama diversificată, incepand de la jucării pentru copii și jocuri educative, până la hăinuțe și multe articole pentru îngrijire copii.

Misiunea Kanina este aceea de a fi cât mai aproape de nevoile părinților și copiilor și să vină în permanență cu produse noi care să capteze atenția celor mici și să îi ajute în dezvoltarea lor.

Bucuria de a fi copil sa află în fiecare dintre noi!

Website:

www.kanina.ro

CATEGORIILE DE PRODUSE KANINA!

JUCĂRII COPII

JOCURI EDUCATIVE

CREATIVITATE

VEHICULE

ÎNGRIJIRE COPII

HĂINUȚE

DESCOPERĂ PRODUSELE KANINA!

JUCĂRII COPII

Pentru că oportunitatea de a se juca liber este vitală pentru dezvoltarea sănătoasa pentru orice copil, echipa Kanina ne oferă o mulțime de posibilități de jucării și jocuri creative pentru copii.

Jucăriile sunt instrumente pe care le oferim copiilor pentru divertisment, dar și pentru a îi ajuta să învețe și să se angajeze în jocuri creative și constructive.
Exista numeroase tipuri diferite de jucării pentru copii, toate concepute pentru a sprijini multiple faze ale dezvoltării copilului, pe care le puteți găsi pe toate pe site-ul Kanina, de la jucării educative, jucării senzoriale sau jucării de exterior.

Calitatea jocului și a activității copiilor poate fi mult îmbunătațită prin achiziționarea de jucării de bună calitate, iar pe site-ul Kanina cu siguranță veti găsi această caracteristică la produse cum ar fi: instrumente muzicale pentru copii, articole sportive pentru copii, diverse trotinete, triciclete sau biciclete pentru copii și multe altele.

JOCURI EDUCATIVE

CREATIVITATE

VEHICULE

HĂINUȚE

Kanina.ro oferă spre vânzare linii de îmbrăcăminte si încălțăminte disponibile în multe stiluri, culori și modele, ajutând la găsirea acelui produs care se potrivește cu preferințele părintelui cât și cu cele ale copilului pentru a se simți confortabil.

Colecția de haine și accesorii pentru copii Kanina este de calitate și poate fi o investiție bună pentru garderoba copilului.

Orice părinte își dorește să arate cel mai bine copilul lui și să poarte hainele pe care le iubește și în care se simte increzător. Kanina pune la dispoziție o gamă larga de îmbrăcăminte, de la hăinuțe de vară, pantaloni și jachete pentru copii, seturi hăinuțe, rochițe și pană la încălțăminte

ÎNGRIJIRE COPII

POZE ȘI AMINTIRI

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 10% la achiziționarea oricărui produs din categoria Promoții!

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Kanina ro de o REDUCERE de preț de 10% pentru orice produse achiziționate din categoria Promoții..

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

mamicaflaveur

Codul de reducere este valabil pentru o singură folosire per utilizator.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii martie, până inclusiv vineri martie 2023.

Spor la cumpăraturi!