KOSMOSKIDS

Kosmoskids.ro este locul în care veți găsi toate acele lucruri care fac viața mai ușoară părintelui și mai colorată copilului intergalactic, energic, creativ și plin de aventură!

Kosmoskids.ro este locul în care veți găsi soluții prin care copilul se poate dezvolta armonios fără să îi fie îngrădită imaginația și spiritul de aventură: jucării senzoriale, organizatoare sau măsuțe de activități, testate și folosite pentru timp de calitate petrecut în familie.

Website:

www.kosmoskids.ro

ALEGE PRODUSELE KOSMOSKIDS PENTRU COPII MINUNAȚI!

BUCURĂ-TE DE IEPURAȘUL COPIILOR ALĂTURI DE COPILUL TĂU! 

Iepurașul Copiilor

Iepurașul Copiilor este o jucărie senzorială confecționată din fetru și este menită să dezvolte creativitatea copiilor și să îi ajute în dezvoltarea armonioasă către culoare și frumos. Este foarte colorat și vesel și se potriveste în orice casă, nu doar în această perioadă în care toti copii își doresc un iepuraș în camera lor, ci pe tot parcursul anului. 

Iepurașul Copiilor aduce zâmbete în toate casele, fie că e vorba de copii, părinți sau bunici!
Anul acesta de Sărbătorile Pascale, îți poti face propria tradiție de familie: Împodobirea Iepurașului. 😊 Vor fi cu siguranță momente de neuitat pentru tine și copilul tău!

Iepurașul Copiilor este cadoul perfect pentru sărbătorile Pascale!

Confecționat din fetru, Iepurașul Copiilor are 92 x 42 cm și poate fi agățat sau lipit pe orice perete sau ușă.

Iepurașul Copiilor vine la pachet cu 18 ornamente din fetru.

Iepurașul Copiilor este foarte colorat și potrivit pentru joacă, singur, cu mai mulți copii sau cu părinții. Un adevarat hit la toate petrecerile cu copii!

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere 15 RON la achiziționarea Iepurașului Copiilor! 

Iepurașul Copiilor poate fi achiziționat din magazinul online KosmosKids unde este deja într-o promoție în acest moment. Membrii comunității Flaveur beneficiază de o reducere suplimentară de 15 RON, reducerea se cumulează așadar cu promoția existentă pe site-ul www.kosmoskids.ro.

Codul pentru cuponul de reducere este: mamicaflaveur

Oferta este valabilă până miercuri 24 aprilie 2019!

 

Puteți achiziționa Iepurașul Copiilor aici!