Ladica este un magazin online de haine organice pentru copii a cărui viziune este să îmbrace cât mai mulți copii bine, practic și sănătos.

Ladica creează haine potrivite pentru toate vârstele care să fie pe placul tuturor părinților și copiilor. De exemplu pentru cei mici haine moi și confortabile, care nu le vor irita pielea delicată, pe când pentru copiii mai mari haine mai durabile, care să reziste la joacă și la tumbe.

Materialul din care sunt confecționate hainele chiar face diferența, astfel că produsele Ladica sunt realizate din materiale naturale, organice, certificate. Acestea sunt respirabile, ușoare și asigură tot confortul de care are nevoie un copil, în funcție de sezon.

Toate hăinuțele Ladica sunt unele sigure pentru copii, fără substanțe chimice sau materiale dăunătoare și sunt realizate doar din materiale naturale și organice, precum lână merinos organică, mătase, bumbac organic sau lână fiartă.

Hăinuțele Ladica sunt handmade, din materiale certificate și sunt, categoric, o alegere inspirată pentru orice ocazie. Pe site-ul Ladica găsești ținute care se potrivesc cu tendințele actuale ale modei, dar care își îndeplinesc rolul cu brio, pentru că pun preț pe durabilitate, funcționalitate și calitate.

Hăinuțele Ladica sunt diverse și colorate, ca sufletele copiilor!

HAINE BEBELUȘI

HAINE FETE

HAINE BĂIEȚI

DESCOPERĂ HAINELE PENTRU BEBELUȘI

Îmbrăcămintea este unul dintre cele mai importante aspecte ale dezvoltării unui copil și poate avea un impact uriaș asupra sănătății organismului. Din acest motiv. Ladica produce haine pentru bebeluși, fete și băieți, din materiale premium, prietenoase cu mediul înconjurător și pielea copiilor.

Când vine vorba de haine pentru bebeluși, băieți și fete, confortul și calitatea materialelor ar trebui să fie întotdeauna prioritatea principală, de aceea este important să alegi haine care sunt confecționate din materiale certificate, iar Ladica are doar produse din fibre naturale, organice, delicate cu pielea copiilor și care lasă pielea să respire.

Hăinuțele Ladica sunt disponibile în mărimi diferite, sunt rezistente și sunt ușor de îngrijit și curățat, pentru ca niciun părinte să nu își facă griji din acest punct de vedere, iar hăinuțele se pot păstra mereu curate și proaspete.

Salopete / Bluze / Costumașe / Căciuli / Cămăși / Fulare / Hanorace / Overalle / Pantaloni / Pulovere / Rochii / Tricouri / Veste

HAINE FETE

Pulovere / Fuste / Bluze / Căciuli / Cămăși / Fulare / Hanorace / Jachete și paltoane / Jambiere / Overalle / Pantaloni / Rochii și sarafane / Salopete / Tricouri / Veste

HAINE BĂIEȚI

Cămăși / Pulovere / Veste / Bluze / Căciuli / Fulare / Hanorace / Jachete și paltoane / Jambiere /
Overalle / Pantaloni / Salopete / Tricouri

Va invit să descoperiți colecțiile Ladica și să vă asigurați că proprii voștri copii se bucură de haine de înaltă calitate, așa cum merită!