INGREDIENTE (o portie)
3 linguri fulgi de hrisca
300 ml lapte de vaca 3.5% grasime asu lapte vegetal
MOD DE PREPARARE
Puneti laptele pe foc impreuna cu fulgii. Lasati sa fiarba la foc mic, amestecand des, aproximativ 3-5 minute, pana se ingroase compozitia.
Folositi o craticioara antiaderenta. Puteti indulci la servire cu MAGIUN DE PRUNE FARA ZAHAR, diverse gemuri, miere (pentru copiii mai mari de 1 an) sau simplu. Sau chiar puteti pune bucati de fructe proaspete si carob.
Pofta mare!
Am facut si eu fulgi de hrisca cu lapte dar nu mi-a iesit asa alba consistenta a iesit maro,exista fulgi de mai multe feluri sau ai fiert mai mult.sau cum ai facut ca mie nu mi-a iesit asa?multumesc
sunt mai multe tipuri de fulgi in Ro am vazut. Daca i-ai fiert pana ai obtinut un terci atunci e ok.
Multumesc de raspuns,probabil nici nu m-am uitat mai atenta.fulgi in punga sunt maro si de aia am zis ca oare cum ati facut de a iesit compozitia alba.asa mi-a iesit un fel de terci.a absorbit laptele.
terci trebuie sa iasa.
Pentru bebe de 8 l fara 3 zile pot sa ii fac lapte cu faina de hrisca pentru seara? nu am fulgi de hrisca!
nu, nu merge cu faina.
Buna, unde apare la fiecare reteta de la ce varsta sunt ok pt bebe. Multumesc
Buna,am si eu o intrebare:am incercat fulgii de hrisca pt prima data si dupa ce s-a facut terciul,gustul era usor amarui.asa trebuie sa fie?mentionez ca fulgii sunt inchisi la culoare.multumesc
hrisca are un gust aparte dar mai depinde si de firma. Eu aleg fulgi bio.
nu existe retete pe varsta pentru ca nu exista o ordine a introducerii alimentelor. Fiecare parinte decide ordinea.
Fulgii de hrisca sunt acelasi lucru cu semintele de hrisca?
nu! Fulgi sunt fulgi si se gasesc exact asa la magazin.