MINIKIDS

Magazinul online Minikids.ro ne oferă o gama largă de hăinuțe calitative și frumoase pentru bebeluși și copii.

Lansat în anul 2014 de o echipa tânără si entuziastă din dorința de a oferi părinților haine pentru copii cu o varietate mare de culori la un preț decent, dar fără a face rabat de la o foarte bună calitate, Minikds.ro are astăzi în portofoliu peste 200 de branduri și un adevărat univers inspirațional de peste 50 000 de produse de care părinții să se îndrăgostească.

Atât colecțiile care poartă numele MiniKids, cât și restul produselor, sunt alese cu mare grijă și atenție atât pentru calitatea materialului dar si pentru unicitatea lor în piață.

Cu peste 500 000 de colete cu fericire deja livrate cu corectitudine, onestitate și respect către clienții săi, Minikids.ro este unul dintre cele mai mari magazine online din Romania în domeniul baby fashion când vorbim despre haine de copii, jucării interactive din lemn și încalțăminte pentru copii.

CATEGORIILE DE PRODUSE MINIKIDS!

HĂINUȚE FETIȚE

HĂINUȚE BĂIEȚEI

ÎNCĂLȚĂMINTE

JUCĂRII

CAMERA BEBELUȘULUI

DESCOPERA HĂINUȚELE MINIKIDS!

Pentru că acoperă întreaga gamă de hăinuțe pentru bebeluși și copii, pe Minikids.ro puteți găsi în permanență haine de botez, rochițe fetițe de botez, costumașe de botez pentru băieței, dar și trusouri. Si, pentru că încurajează afacerile românesti, de asemenea și o gamă variată de produse pentru copii produse in România: body-uri, compleuri copii, dar și costume bebe sau rochii tradiționale.

Mereu atenti la dorințele clienților și la cele mai noi tendințe, MiniKids oferă, sub forma colecțiilor zilnice, o multitudine de hăinuțe bebe și accesorii în diferite stiluri.

MiniKids.ro îți oferă în fiecare zi inspirația de care ai nevoie pentru a-ți îmbrăca copilul cu cele mai noi și sigure tendințe ale modei!

Printre cele mai căutate produse sunt bineînțeles hăinuțele de Crăciun, pentru care găsiți pe site o categorie specială!

Sărbătorile de Crăciun reprezintă cel mai așteptat moment pentru familiile cu copii.

Dacă pregătirile culinare obișnuite își vor urma cursul normal, pentru zilele de Crăciun trebuie să țineți cont și de hăinuțele cu care îi veți îmbrăca pe copii.

Fiind vorba despre unul dintre cele mai colorate evenimente de peste an, roșul va fi predominant, alaturi de verde intens brad.

Echipa MiniKids v-a pregătit o suită specială de hăinuțe fetițe pentru Crăciun și desigur hăinuțe băieței pentru Crăciun.

Veți regăsi frumos aranjate în rafturile magazinului online Minikids.ro produse de Craciun pe care le veți adora!

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 10% la achiziționarea oricărui produs MiniKids!

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea MiniKids de o REDUCERE de preț de 10% pentru hăinuțele de Craciun dar și pentru oricare alte produse de pe site-ul Minikids.ro.

Reducerea de preț se aplică suplimentar și la produsele care sunt deja într-o promoție pe site.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

mamicaflaveur

Oferta este valabilă până la sfârșitul săptămânii, până inclusiv duminică 27 noiembrie 2022.

Spor la cumpărături!