Va propun o garnitura savuroasa pentru cina de diseara, foarte usor de pregatit, de morcovi baby cu cimbru si usturoi.
Va recomand sa folositi desigur morcovii baby de la Edenia pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.
Morcovii baby congelati Edenia isi pastreaza culoarea intensa, portocalie, si gustul dulce, deosebit. Mici, dar plini de savoare, morcovii sunt si o sursa importanta de vitamina A si beta­caroten. Nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE
250g morcovi baby de la Edenia
2 linguri ulei de masline
½ cimbru uscat
1 lingurita usturoi pudra

MOD DE PREPARARE
Fierbem morcovii direct congelati timp de 6 minute din momentul in care apa da in clocot, apoi ii scurgem.
Punem peste morcovi restul ingredientelor si amestecam foarte bine.
Intindem morcovii intr-o tava pe hartie de copt si bagam la cuptor la 200 grade C caldura sus-jos cu ventilatie pentru 10 minute.
Ies super gustosi si sunt o garnitura ideala pentru SNITELELE DIN PIEPT DE PUI LA CUPTOR sau pentru PUIUL CROCANT LA CUPTOR.
Pofta mare!

Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Calitate constanta intr-o gama diversa de produse congelate, disponibile tot anul.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!