Va invit sa gatim astazi impreuna un mousse delicios de mango! Usor si rapid de pregatit, va fi foarte bine primit si de cei mici si de cei mari!
Va recomand sa preparati reteta cu mango bucati de la Edenia, pentru ca sunt 100% proaspete si provin din soiurile cele mai bune de mango. Sunt curatate, spalate, taiate bucati, sortate si congelate rapid.
Fructele mango de la Edenia au multe beneficii pentru sanatate, pe langa faptul ca asigura necesarul unor vitamine esentiale si ca imbunatateste digestia.

INGREDIENTE (4-5 portii)
450g mango bucati de la Edenia
300g iaurt grecesc (cu 10% grasime)
150mL lapte de vaca 3.5% grasime
O lingura zahar sau sirop de artar (sau in functie de preferinte)
2 lingurite rase de agar agar

MOD DE PREPARARE
Lasam mango sa se decongeleze la temperatura camerei pentru o ora apoi il punem in cana unui blender impreuna cu iaurtul si mixam bine.
Lasam mango in blender si punem laptele intr-o craticioara impreuna cu agarul si zaharul, la foc mic.
Cand laptele atinge punctul de fierbere, luam de pe foc si turnam compozitia in blender peste mango. Mixam pentru inca vreo 20 de secunde.
Turnam compozitia in pahare si bagam la frigider pentru cel putin o ora sa se mai intareasca.
O gustare absolut delicioasa pentru intreaga familie!
Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.
Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.
Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!
Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!