MUSTELA

Mustela oferă o gamă completă de îngrijire a pielii special concepută pentru a răspunde cel mai bine schimbărilor din pielea delicata a nou-născuților, sugarilor, copiilor, viitoarelor mămici și proaspetelor mame.
Pentru că nimic nu este mai prețios decât siguranța copiilor, toate produsele Mustela sunt dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății și sunt trecute sistematic prin cele mai stricte teste posibile pentru a garanta calitatea și siguranța. Toate produsele Mustela sunt hipoalergenice, au toleranță ridicată și nu conțin parabeni, fenoxietanol, ftalați sau alcool.

Te invităm să descoperim împreună Mustela, expertul în îngrijirea pielii bebelușilor și a viitoarelor mămici!

Descoperă gamele de produse Mustela

MUSTELA PIELE NORMALĂ

MUSTELA PIELE ATOPICĂ

MUSTELA 9 LUNI

MUSTELA PROTECȚIE SOLARĂ

Descoperă gamele de produse Mustela

MUSTELA PIELE NORMALĂ

MUSTELA PIELE ATOPICĂ

MUSTELA 9 LUNI

MUSTELA PROTECȚIE SOLARĂ

Ne face plăcere sa recomandăm:

Apă de curățare fără clătire

Curăță delicat și atent toate impuritățile și catifelează pielea nou-născuților, bebelușilor și copiilor. Este testată sub control dermatologic și pediatric și are o toleranță cutanată și oculară ridicată. Este hipoalergenică și concepută pentru a minimiza riscul de reacții alergice. Nu conține parabeni, ftalați sau fenoxietanol.

Gel de curățare delicat

Curăță respectând pielea și scalpul delicat al nou-născuților, bebelușilor și copiilor. Calmează pielea și compensează efectele de uscare ale îmbăierii. Este testata sub control dermatologic și pediatric și are o toleranță cutanată și oculară ridicată, fiind o formulă fără lacrimi. Este deasemenea cu 0% parabeni, 0% ftalați și 0% fenoxietanol.

Șervețele de față

Sunt special concepute pentru utilizare chiar din prima zi și sunt ideale pentru curățarea bebelușului. Curăță fața bebelușului ușor și rapid, lăsând pielea moale și hidratată și fața împrospătată și delicat parfumată. Eelimină impuritățile în timp ce consolidează bariera pielii și ajută la conservarea resurselor celulare.

Te invităm să ne urmărești pentru cele mai frumoase surprize si să folosești cu încredere produsele Mustela!

Atenție! Puteți achiziționa în acest moment produsele Mustela din gama de piele uscată cu o reducere de 25%!

Promoția este valabilă până la sfârșitul lunii Noiembrie 2018 în toate farmaciile partenere.