Am pregatit pentru astazi pancakes cu legume, o reteta noua, simpla si savuroasa pe care am preparat-o cu amestecul cu porumb de la Edenia.
Amestecul cu porumb contine porumb dulce, morcovi, mazare si fasole verde. Este usor dulce si crocant si este perfect pentru o masa gustoasa si sanatoasa! Ideal de asemenea in salatele gatite rapid, dar si pe post de garnitura.
INGREDIENTE
400g amestec cu porumb de la Edenia
2 oua
280g iaurt natur (2 pahare a cate 140g)
2 pahare faina (masuram cu recipientul de la iaurt)
2 lingurite praf de copt bio
MOD DE PREPARARE
Gatim amestecul cu porumb la abur pentru 15 minute.
Intr-un bol amestecam cu telul ouale cu iaurtul apoi adaugam faina si praful de copt si omogenizam. Integram si legumele pe care le amestecam in compozitie cu o spatula.
Pregatim o tigaie antiaderenta pe care o ungem cu ulei de masline. Punem aproximativ 2 linguri de compozitie per clatita. Coacem la foc mic pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
Ies aproximativ 8 pancakes delicioase, ideale atat pentru micul dejun cat si pentru gustare.
Pofta mare!
Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu drag sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!
De fiecare data cand fac pancakes raman umede / crude in interior. Asa trebuue sa iasa sau gresesc eu ceva ?
daca au legume/branza/fructe raman umede, dar asta nu inseamna ca sunt nefacute 🙂