Va propun sa gatim astazi impreuna o reteta noua de paste cu ciuperci si spanac, extraordinar de gustoase si cremoase!
Folosim desigur pentru aceasta reteta ciupercile taiate si spanac tocat portionat de la Edenia, pentru ca se gatesc rapid si fara pierederi si pentru ca sunt 100% naturale si fara conservanti! Nu se decongeleaza inainte de gatire.
Ciupercile congelate Edenia sunt o alegere nutritiva perfecta, fiind bogate in fibre si antioxidanti si avand o cantitate mica de grasimi.
Spanacul congelat Edenia isi pastreaza savoarea intensa caracteristica si este bogat in nutrienti importanti pentru o dieta echilibrata.

INGREDIENTE (3 portii)
450g ciuperci de la Edenia
100g spanac tocat portionat de la Edenia
50g parmezan ras (sau mozzarella fresca pentru bebelusii mai mici de 1 an)
200g paste la alegere (am folosit orzo) – ideal sa fie paste dimensiune mica
500mL apa
2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE
Punem spanacul intr-o craticioara cu putina apa si lasam la foc mic pana se decongeleaza, apoi il scurgem.
Intr-o cratita punem ulei de masline si ciupercile direct congelate si lasam pana se decongeleaza.
Cand s-au decongelat complet, peste apa pe care si-au lasat-o mai adaugam inca 500mL apa si pastele.
Lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe ambalaj. La sfarsit adaugam spanacul scurs si parmezanul si amestecam.
Ideale pentru cina sau ca si garnitura.
Pofta mare!

Culese in perioada de maturitate maxima, atunci cand aroma si culoarea sunt perfecte, congelate rapid la temperaturi foarte scazute, individual, bob cu bob, legumele simple sau amestecurile Edenia sunt disponibile pe toata perioada anului.
Toate legumele Edenia sunt congelate de fapt la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu incredere sa folositi legumele Edenia in preparatele Flaveur!