Pastele cu ciuperci si vinete sunt un deliciu si va invit ca atare sa le incercati, pentru intreaga familie.
Am folosit ciupercile taiate de la Edenia, pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.
Ciupercile congelate Edenia sunt o alegere nutritiva perfecta, bogate in fibre si antioxidanti si cu o cantitate mica de grasimi. Pregatite si congelate rapid, ele isi pastreaza savoarea si gustul natural.
INGREDIENTE (4-5 PORTII)
300g paste
450g ciuperci congelate de la Edenia
1 vanata mai mare (aproximativ 500g)
400g rosii cuburi in suc propriu (sau rosii proaspete)
3 catei de usturoi
patrunjel
3 linguri ulei de masline
*cascaval ras (optional)
MOD DE PREPARARE
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj apoi le scurgem.
Taiem vanata si usturoiul in cubulete, apoi le punem la inabusit cu uleiul si un pahar de apa. Cand apa scade, mai adaugam inca putina apa si lasam pana se inmoaie bine vanata si apa scade aproape de tot. Adaugam ciupercile direct congelate si lasam pe foc aproximativ 8 minute din momentul in care incep sa fiarba. Adaugam si rosiile si mai lasam inca 2 minute.
Oprim focul si adaugam patrunjelul si cascavalul ras daca dorim. Optional se mai pot adauga si masline.
Amestecam sosul cu pastele si gata! Pentru noi a fost un pranz delicios, dar este o reteta potrivita si pentru cina.
Pofta mare!
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Pentru mai multe informatii va invit sa urmariti si pagina https://flaveur.ro/legume-edenia/.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!