Astazi am gatit paste delicioase cu ton, o reteta noua si simplu de preparat pe care va invit cu drag sa o incercati, pentru intreaga familie!
Tonul este un peste de o calitate superioara cu carne rosie si gustoasa, cu putine calorii si cu o textura ferma. De asemenea contine raportul ideal intre acizii grasi omega 3 si omega 6.
Folosim file de ton de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.
INGREDIENTE (2-3 portii)
200g file de ton de la Edenia
150g paste la alegere
1 ceapa rosie
400g pulpa de rosii (am folosit la conserva)
2 linguri ulei de masline
Piper, busuioc
50g parmezan ras
MOD DE PREPARARE
Pestele, decongelat in prealabil la frigider, il gatim la abur pentru 20 de minute.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Curatam ceapa si o tocam marunt. Punem ceapa la inabusit intr-o craticioara cu uleiul si putina apa, la foc mic pentru 5 minute pana se inmoaie putin.
Adaugam apoi sosul de rosii si condimentele si mai lasam 10 minute la foc mic.
Cand este gata sosul, adaugam parmezanul si pestele maruntit si amestecam.
Punem sosul peste paste si servim un pranz delicios!
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara fosfati, aditivi sau alte chimicale, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Toate produsele din gama de peste Edenia sunt congelate individual. Fiecare bucata de file de peste este inghetata rapid, la -35 grade, pastrandu-si astfel prospetimea, aspectul si forma.
Stratul de glazura este unul minim (0-10%) pentru a proteja fileurile de peste de arsurile datorate temperaturilor scazute.
Va recomand sa folositi cu incredere pestele Edenia in preparatele Flaveur!