Va invit sa gatim astazi impreuna o reteta noua si savuroasa de piure de cartofi cu morcovi baby si mascarpone!

Am folosit morcovii baby de la Edenia pentru ca se gatesc foarte rapid si fara pierderi si pentru ca nu au conservanti si aditivi.

Morcovii baby congelati Edenia isi pastreaza culoarea intensa, portocalie, si gustul dulce, deosebit. Mici, dar plini de savoare, morcovii sunt si o sursa importanta de vitamina A si beta­caroten. Nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE (3 portii)

500g cartofi cantariti fara coaja
250g morcovi baby de la Edenia
2 lingurite unt
3 linguri pline mascarpone

MOD DE PREPARARE

Taiem cartofii cubulete si ii fierbem pentru aproximativ 30 de minute apoi ii scurgem si ii pasam cu ustensila pentru piure.

Morcovii baby ii fierbem separat 12 minute din momentul in care apa da in clocot, ii scurgem si ii pasam cu blenderul vertical.

Amestecam cele 2 piureuri apoi adaugam mascarpone si untul si omogenizam.

Un piure absolut delicios!

Noi am servit cu CHIFTELUTE DE SOMON CU LEGUME dar merge de minune si cu COQUELET MARINAT CU BOIA SI LAMAIE sau cu SNITELE DIN PIEPT DE PUI LA CUPTOR.<
Pofta mare!

Legumelele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!