Astazi va invit sa gatim impreuna o prajitura absolut delicioasa cu mango si ricotta! Un succes garantat, pentru toata familia!

Va recomand sa o incercati cu mango bucati de la Edenia!

Mango este un fruct tropical numit uneori și “regele fructelor” pentru ca este unul dintre cele mai consumate fructe la nivel mondial.

Fructele mango Edenia au multe beneficii pentru sanatate, pe langa faptul ca asigura necesarul unor vitamine esentiale si ca imbunatateste digestia, si anume: 100% proaspete, provin din soiurile cele mai bune de mango, sunt curatate, spalate, taiate bucati, sortate si congelate rapid. In plus in functie de reteta dorita, bucatile de mango Edenia se pot folosi fie congelate, fie decongelate.

INGREDIENTE

100g mango bucati de la Edenia
60g migdale macinate fin
100g unt moale (la temperatura camerei)
2 oua (la temparatura camerei)
2 lingurite praf de copt bio
Un praf pudra de vanilie (optional)
O lingura zahar sau sirop de artar (optional sau in functie de preferinte)
110g ricotta

MOD DE PREPARARE

Mixam untul moale cu zaharul pentru 2 minute, apoi adaugam ouale pe rand mixand dupa fiecare pana se omogenizeaza.

Integram in compozitie si migdalele macinate, pudra de vanilie si praful de copt si mai mixam pana obtinem o compozitie omogena.

Ungem un vas ceramic cu unt (am folosit unul cu dimensiunile 20x17cm) si punem compozitia niveland usor.

Cu ajutorul unei lingurite punem din loc in loc ricotta, iar deasupra repartizam bucatelele de mango pe care le-am dezghetat in prealabil.

Bagam forma la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie, pentru 30 de minute. In primele 20 de minute vasul il vom acoperi cu hartie de copt, iar ultimele 10 minute il vom lasa fara hartie de copt.

Cand este gata, lasam prajitura sa se raceasca in forma, apoi o bagam in frigider pentru minimum 2 ore.

Dupa cele 2 ore putem scoate prajitura si o putem taia in bucati. O vom pastra la frigider.

Absolut delicioasa! Pofta mare!

Fructele Edenia provin din soiurile cele mai bune, cu gustul cel mai intens si savuros iar prin congelare rapida, individuala, fruct cu fruct, isi pastreaza intacte vitaminele si nutrientii iar gustul este desavarsit, de fructe deplin coapte.

Culese la maturitate deplina si congelate imediat dupa recoltare, fructele Edenia pot fi folosite atat congelate cat si decongelate. Sunt ideale atat in preparate dulci, main course sau consumate ca atare, dupa decongelare.

Vegane, fara gluten sau fara zahar adaugat, fructele Edenia iti dau idei pentru orice preparat si doar imaginatia este limita!

Va invit sa folositi cu incredere fructele Edenia in preparatele Flaveur!