INGREDIENTE
250g mascarpone
250g faina alba de grau
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)
4 oua
3 kaki
sucul de la o lamaie mica
2 lingurite praf de copt bio
MOD DE PREPARARE
Mai intai pregatim fructele. Le curatam si le taiem cubulete.
Mixam ouale cu zaharul pana obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam pe rand sucul de lamaie, mascarpone, praful de copt, faina mixand dupa fiecare pana se omogenizeaza.
Adaugam si fructele pe care le amestecam in compozitie cu o spatula.
Punem compozitia in forma de prajitura dorita. Eu am folosit o forma din silicon cu diametrul de aproximativ 23cm.
Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aproximativ 30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam prajitura sa se raceasca complet inainte de a o taia.
Pufoasa si delicioasa! Pofta mare!