Va propun astazi o reteta noua si savuroasa de pulpe de pui cu portocale si susan si va invit negresit sa o incercati!
Va recomand sa pregatim reteta desigur cu puiul Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia, pentru gustul sau extraordinar, specific si inconfundabil de pui de tara.
O alegere sanatoasa pentru ca puii Poulet jaune sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratamente cu antibiotice.

INGREDIENTE
2 pulpe de pui de la Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia
2 portocale mici
2 linguri ulei de masline
2 linguri susan
Piper

MOD DE PREPARARE


Stoarcem portocalele, apoi sucul il amestecam cu uleiul, susanul si piperul.
Turnam sosul peste pulpele pe care le-am pus intr-un castron si le lasam la marinat in frigider pentru 2 ore sau peste noapte.
Dupa ce au stat la marinat, punem pulpele cu tot cu sos intr-un vas ceramic pe care il bagam la cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 50 de minute.
O fripturica absolut delicioasa care merge alaturi de mixurile de legume de la Edenia.
Pofta mare!

Poulet jaune Fermier d’Auvergne Edenia este un pui din Franta, de o calitate superioara care este atestata prin certificarea Label Rouge.
Sunt pui care cresc lent, in minimum 81 de zile si au o alimentatie vegetala, cu vitamine si minerale, din care 75% sunt cereale.
Datorita mediului si felului in care sunt crescuti, carnea lor este ferma si saraca in grasimi.
Va recomand cu drag sa folositi cu incredere puii de la Edenia in preparatele Flaveur!