ROMBABY

Rombaby este un brand românesc de hăinuțe din bumbac 100%, de cea mai bună calitate, pentru bebeluși și copii.

Politica Rombaby este aceea de a oferi clienților un raport corect calitate-preț, astfel ca mămicile să se poata bucura de produse românești, de calitate, la prețuri de producător.

Lansat cu 25 ani în urmă, Rombaby a urmărit în permanență să raspundă cât mai bine dorințelor și preocupărilor mamelor și să le ofere siguranța că fac cele mai bune alegeri pentru bebelușii lor. Astfel că odată ce descoperă calitatea hăinuțelor, mămicile rămân fidele brandului Rombaby.

Toate hăinuțele din portofoliu sunt realizate din bumbac 100% de cea mai bună calitate, certificat OEKO-TEX, fiind prelucrate în fabrica Rombaby din județul Ialomița.

Cu grijă și cu atenție la detalii, de acolo pleacă spre clienții Rombaby body-uri, pantaloni, pijamale, tricouri, trusouri, păturici și alte accesorii necesare în primul an de viață al unui bebeluș.

Nici bumbacul și nici capsele folosite pentru confecționarea hăinuțelor nu creează alergii bebelușilor, iar vopseaua utilizată pentru imprimeuri este pe bază de apă.

Website:

www.rombaby.ro

PORTOFOLIUL DE HĂINUȚE ROMBABY!

BODY

SALOPETE

CĂCIULI

PANTALONI

COMPLEURI

HAINE COPII

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 20% la achiziționarea oricărei salopete Rombaby!

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Rombaby de o REDUCERE de preț de 20% pentru orice salopeta achiziționată de pe site-ul Rombaby.ro.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

mamicaflaveur

Oferta este valabilă până inclusiv duminică 12 martie 2023.

Spor la cumpărături!

Puteți achiziționa salopetele Rombaby aici!

DESCOPERĂ BODY-URILE ROMBABY!

Body-ul este nelipsit din garderoba unui bebeluș, indiferent de sezon. Foarte practic, ușor de utilizat și de spălat, el poate fi folosit atât iarna, ca maieu, sub hainele mai groase, cât și vara, fără nicio altă haină, la temperaturi ridicate.

Body-urile Rombaby oferă cel mai bun confort bebelușului, care are toată libertatea de mișcare atunci când îl poartă. În plus, mămicile sunt încântate de sistemul de prindere în capse ce transformă schimbatul scutecelor într-o joacă de copii.

Materialul moale, din bumbac, ales cu grijă și lucrat de mâini dibace în fabrica Rombaby din România este cea mai bună alegere pentru bebeluși, încă de la naștere. Afară sau în casă, noaptea sau ziua, orice activitate, de la joacă și somn până la mâncat devine o plăcere. Bebelușul poate fi schimbat rapid și fără efort.

La fel ca toate haine de bebeluși produse de Rombaby, body-urile sunt fabricate din bumbac 100%, certificat OEKO-TEX. Este un material trecut prin verificări amănunțite și a demonstrat că este un articol vestimentar sigur de purtat pentru bebeluși.

Capsele nu conțin nichel, iar vopseaua folosită pentru imprimeul body-ului este pe bază de apă. Materialul din care este confecționat nu creează alergii.

Pentru menținerea îndelungată, se recomandă ca body-ul să fie spălat la o temperatură de 30 de grade Celsius.

O MARE VARIETATE DE BODY-URI ROMBABY VĂ AȘTEAPTĂ!

BODY – MAIEU, UNI SAU CU IMPRIMEU

BODY – MÂNECĂ SCURTĂ, CU IMPRIMEU

BODY – MÂNECĂ LUNGĂ, UNI SAU CU IMPRIMEU

BODY BRETELUȚĂ, CU IMPRIMEU

BODY CU GULER, CU IMPRIMEU