ROOVI este noul brand al D-Toys, cunoscut foarte bine din magazinele de profil și din toate hypermarketurile.

Pornit în urmă cu mai bine de 20 ani ca o mică afacere de familie, în inima Transilvaniei, ROOVI a devenit astăzi unul dintre cei mai de succes producători de puzzles și jocuri din Europa Centrală și de Est.

Create cu multă pasiune de o echipă de oameni entuziaști, designeri, oameni de creație și ingineri, jocurile ROOVI își propun să ofere o experiență autentică și să ajute oamenii să-și redobândească timpul de calitate după care tânjesc.

ROOVI încurajează oamenii să se relaxeze, să fie creativi și să se distreze prin joc și joacă!

PORTOFOLIUL DE PRODUSE ROOVI

PUZZLE

JOCURI DE SOCIETATE

JOCURI CLASICE

JOCURI EDUCATIVE

Fiecare dintre noi prețuiește timpul de calitate, ce pare a fi tot mai puțin și niciodată de ajuns.

Trăiește împreună cu ROOVI experiențe autentice și redescoperă plăcerea simplă a jocului în compania familiei sau a prietenilor.

Peste 1000 de produse din care puteți alege chiar acum, de la cărticele, puzzles, jocuri și jucării pentru bebeluși și toddleri, până la puzzles și jocuri pentru adulți!

Toate jocurile ROOVI sunt produse responsabil la cele mai înalte standarde europene, cu grijă pentru copii și natură, folosind vopsea eco non toxică, adezivi eco, precum și hârtie și carton reciclabile.

În plus ROOVI ne oferă prețuri prietenoase cu bugetul, dar și posibilitatea de a face economii serioase cu pachetele de jocuri.

PUZZLE

De la puzzle cu artă până la colecții speciale, de la puzzle pentru copii, până la puzzle pentru cei mai experimentați, descoperă diversitatea ROOVI!

JOCURI DE SOCIETATE

Pentru acele momente de relaxare și distracție alături de prieteni.

JOCURI CLASICE

Pentru weekend-uri provocatoare între prieteni sau seri memorabile în familie.

JOCURI EDUCATIVE

Pentru copii isteți, mai fericiți și mai încrezători.

PACHETE PROMOȚIONALE

ROOVI oferă prețuri prietenoase cu bugetul, dar și posibilitatea de a face economii serioase cu pachetele de jocuri.

RECOMANDĂM CU DRAG

Baby puzzle

Baby puzzle-urile sunt special concepute pentru copii cu vârsta peste 2 ani, toate elementele din această gamă fiind de calitate superioară și fabricate din carton de 4 mm.

Pe site-ul ROOVI veți descoperi o mare varietate de baby puzzle-uri: cu animale domestice sau de companie, animale sălbatice sau acvatice, cu insecte, dinozauri sau vehicule.

Baby puzzle-urile ROOVI sunt disponibile la prețuri foarte avantajoase și în plus se pot face reduceri substanțiale cu pachetele promoționale disponibile puse la dispoziție de ROOVI!

Jocuri creative “Copii in bucătărie”

Jocurile creative din colecția “COPII ÎN BUCĂTĂRIE” îmbină distracția cu experimentele creative în bucătărie și îi învață pe copii primii pași în bucătărie!

Folosind rețete testate și ușor de preparat pe care le puteți pune în practică împreună, puteți pregăti biscuiți, fursecuri delicioase sau chiar și înghețată!

Cu ajutorul acestor jocuri, cei mici vor putea învăța prin joacă să vă devină un ajutor de nădejede în bucătărie!

Jocuri creative de modelare cu spumă și plastilină

Jocurile de modelare cu spumă și plastilină, ideale pentru că stimulează îndemânarea, dezvoltă creativitatea și imaginația copiilor

Cu ajutorul acestui set creativ copiii pot realiza articole superbe, colorate, din spumă modelatoare și din plastilină de înaltă calitate!

Jocuri din lemn

Jocurile din lemn ROOVI sunt ideale pentru că stimulează concentrarea și imaginația fără limite și pentru că solicită la maxim creativitatea copiilor.

Sunt perfecte pentru exersarea dexterității și a motricității, dezvoltă atenția și memoria și de asemenea ajută la exersarea coordonării mână-ochi.

Aceste jocuri, fiind realizate din lemn, sunt durabile și foarte rezistente, fiind sigure chiar și pentru copiii mai mici, care explorează noi posibilități de joacă.
Fiecare piesă este prelucrată cu responsabilitate, astfel încât să nu rămână așchii sau zone nefinisate.

Sunt vopsite cu vopsea pe bază de apă, non-toxică și sigură pentru copii, în culori vibrante și atractive pentru cei mici.

Sunt disponibile într-o mare varietate: cuburi de construcție, jocuri de logică sau de îndemânare, turnuri, trenulețe, jocuri Mikado sau tangram.

Jocuri românești

Sunt jocuri ideale pentru că le testează celor mici răbdarea și tenacitatea, le stârnește curiozitatea ajută la dezvoltarea gândirii asociative și stimulează gândirea logică și memoria.

Perfecte pentru activități distractive și interesante în familie!

Veți regasi în această colecție o mare varietate de jocuri de societate și de îndemânare sau de strategie, jocuri de cultură generală, jocuri de cultură generală sau puzzle-uri, care așteapta să vă încânte!