Rosiile umplute cu legume si cascaval, pe care le-am pregatit astazi si pe care vi-le recomand cu toata increderea, sunt unele super gustoase!
Am folosit pentru aceasta reteta amestecul Hawaii de la Edenia, pentru ca legumele sunt 100% naturale si fara conservanti si se gatesc rapid si fara pierederi!
Amestecul Hawaii este de-a dreptul delicios, un mix de legume in culori inspirate de peisajele hawaiene care ne ajuta pregatim rapid numeroase preparate savuroase si sanatoase.
Amestecul Hawaii nu se decongeleaza inainte de gatire si este un cocktail excelent de culori si gusturi. Contine orez alb prefiert, mazare, porumb dulce si ardei rosu cuburi.

INGREDIENTE
4 rosii
200g Amestec in stil Hawaii de la Edenia
1 ou
50g cascaval ras (sau mozzarella fresca pentru bebelusii mai mici de 1 an)
1 lingura ulei de masline

MOD DE PREPARARE
Punem Amestecul in stil Hawaii intr-o tigaie impreuna cu uleiul si 2 linguri apa. Lasam la foc mic pana se decongeleaza, aproximativ 4-5 minute.
Amestecam legumele cu oul si cascavalul ras.
Taiem capacul rosiilor si le scoatem pulpa folosind o lingura.
Umplem fiecare rosie cu amestecul de legume. Punem rosiile intr-o tava sau int-un vas ceramic. Bagam la cuptor la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.
Delicios!
Pofta mare!

Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Se pastreaza astfel cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit cu incredere sa folositi legumele si amestecurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!