Va propun sa gatim astazi o salata de paste cu ciuperci, super gustoasa si foarte usor de preparat! Ideala pentru cina sau la pranz ca si garnitura.
Va recomand cu drag sa folositi ciupercile taiate de la Edenia, pentru ca se gatesc rapid si fara pierederi si pentru ca sunt 100% naturale si fara conservanti!
Ciupercile congelate Edenia sunt o alegere nutritiva perfecta, de asemenea bogate in fibre si antioxidanti si cu o cantitate mica de grasimi.
INGREDIENTE (4-5 portii)
300g paste la alegere (am folosit de porumb)
1 punga ciuperci taiate de la Edenia
2 linguri ulei de masline
1 ardei kapia mai mic
1 ceapa rosie mica
Aprox 100g masline desarate (am folosit Kalamata si verzi)
MOD DE PREPARARE
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Ciupercile, direct congelate, le gatim la abur pentru 10 minute.
Taiem ardeiul si ceapa julien.
Amestecam totul si servim o salata delicioasa! Salata o pastram in frigider si o consumam in maximum 3 zile.
Pofta mare!
Ciupercile taiate de la Edenia au in primul rand avantajul de a fi disponibile pe tot parcursul anului. De asemenea nu necesita decongelare inainte de gatire!
Pregatite si congelate rapid, ele isi pastreaza savoarea si gustul natural.
Legumele Edenia sunt curatate, sortate cu grija si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!
Cu ceapa fresh,taiata, 3 zile in frigider?! Nu oxideaza???
ceapa? :)))