Am pregatit o salata savuroasa de pasta cu mazare si porumb si va invit cu drag sa o incercati pentru ca va fi primita cu incantare!
Va recomand sa folositi desigur mazarea fina de la Edenia, pentru ca este delicioasa si este perfecta pentru un gatit rapid si fara pierderi.
Pentru ca este congelata rapid, mazarea fina are intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica dulce, de asemenea este si o sursa importanta de fier si fibre.

INGREDIENTE (2-3 portii)
250g paste la alegere (am folosit paste din orez fara gluten)
100g mazare de la Edenia
70g porumb dulce (am folosit la conserva)
1 ardei kapia
Sos:
250g iaurt natur
1 lingurita boia dulce de ardei
2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE
Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Mazarea o gatim la abur pentru 10 minute. Ardeiul il taiem solzisori.
Pentru sos amestecam ingredientele si il punem peste paste si legume.
Amestecam totul foarte bine si gata o salata delicioasa!
O consumam ca atare sau ca si garnitura pentru carne.
Pofta mare!

In retetele cu mazare folosesc uzual mazarea fina de la Edenia pentru ca este disponibila pe tot parcursul anului si pentru ca este 100% naturala si fara conservanti. Nu trebuie decongelata inainte de gatire.
Pentru ca este congelata rapid, doar la 2 ore si jumatate de la recoltare, mazarea Edenia isi pastreaza intotdeauna culoarea verde si aroma caracteristica, dulce.
Toate legumele Edenia de fapt sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!