Va invit sa gatim astazi impreuna o salata delicioasa si sanatoasa de paste cu ton!
Tonul este un peste de o calitate superioara cu carne rosie si gustoasa, cu putine calorii si cu o textura ferma. De asemenea contine raportul ideal intre acizii grasi omega 3 si omega 6.
Am folosit file de ton de la Edenia pentru ca este un produs 100% natural care nu contine fosfati, aditivi sau alte chimicale. Este un peste de captura, fara oase si fara piele si cu o glazura de 10%.
INGREDIENTE
400g paste la alegere
400g File de Ton de la Edenia
140g porumb dulce fiert
150g masline
o ceapa rosie mare
putina zeama de lamaie
1 ardei gras rosu
3 linguri ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Pestele decongelat in prealabil in frigider, il stropim cu ulei de masline si il punem in tava pe hartie de copt. Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 25 de minute.
Taiem pestele marunt cu cutitul.
Pastele le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Amestecam pastele cu tonul si restul ingredientelor.
Pofta mare!
Pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti, fiind filetat si congelat in ziua capturii.
Speciile de peste Edenia sunt atent selectionate din cele mai bune specii la nivel international.
Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste.
Congelat proaspat, pestele Edenia isi pastreaza nutrientii, textura si gustul!