BabyNeeds.ro – De toate pentru pitici și pentru ale lor mămici!

Masa bebelușilor este printre cele mai importante activități din viața nou-născutului. De aceea, fiecare accesoriu care transformă această masă într-un moment fericit al zilei este un pas către o dezvoltare armonioasă și sănătoasă a copilașului.

Un scaun de masă, de exemplu, este cel mai simplu mod pentru bebeluș de a i se asigura un moment festiv atunci când este hrănit. Colorate, stabile și moderne, scaunele de masă de la BabyNeeds, magazinul online pentru bebeluși, sunt disponibile într-o gamă foarte variată ca design și utilitate, pentru ca părinții să poată alege exact elementul de care au nevoie pentru micuțul lor.

Website:

Scaune de masă BabyNeeds

Descoperă marea varietate de tipuri de scaune de masă de la BabyNeeds!

La BabyNeeds, tipurile de scaune de masă sunt variate, pentru ca fiecare părinte să aleagă ce-i place mai mult pentru micuțul său. Oferta BabyNeeds constă în următoarele tipuri de scaune de masă: 

Scaune booster

Scaune din lemn

Scaune fixe

Scaune multifuncționale

Scaune reglabile

Toate aceste tipuri de scaune sunt disponibile în zeci de modele, colorate, cu multe tipuri de funcții și utilizări, precum transformarea într-un șezlong sau într-un balansoar, pentru ca bebe să se bucure de orice tip de scaun de masă primește de la mami si tati!

Descoperă promoțiile la scaunele de masă BabyNeeds!

Părinții pot profita și de promoțiile și de reducerile pentru produsele de bebeluși din magazinul online BabyNeeds, precum scaunele de masă, care aparțin de mărci cunoscute, precum următoarele:

– BabyMix
– Bertoni
– Brevi
– CAM
– Chipolini
– Inglesina
– Pierre Cardin

Ofertă specială:

Reducere 10% la achiziționarea oricărui scaun de masă de la BabyNeeds

 

Toți membrii comunității Flaveur beneficiază de un discount de 10% aplicabil oricărui scaun de masă BabyNeeds.

Codul pentru cuponul de discount este: mamicaflaveur

Reducerea de preț este disponibilă pentru orice scaun de masă care nu se afla dejă într-o altă promoție pe site-ul www.babyneeds.ro.

Oferta este valabilă până pe 3o aprilie 2019.