SIMPLY JOY
Povestea Simply Joy a început in 2019 în momentul în care fondatorii au decis să creeze un magazin cu jucării de calitate superioară, cu produse certificate care respectă Standardele Legislației Europene, de unde părinții să poată achiziționa produse educaționale și creative pentru copiii lor cu încrederea că toate aceste produse oferite îndeplinesc toate testele de siguranță.

Valorile fundamentale pe care se bazează echipa Simply Joy sunt calitatea fiecărei jucării propuse, distracția pe care o crează copiilor interacțiunea cu aceste jucării și pasiunea cu care lucrează cu fiecare persoană care pășește în spațiul virtual Simply Joy.

Ideea principală Simply Joy este să ofere părinților posibilatea de a găsi într-un singur magazin online aproape tot ce au nevoie pentru copiii lor.

BUCURĂ-TE DE MINUNATELE PRODUSE SIMPLY JOY ALĂTURI DE COPILUL TĂU!
Setul de jocuri cu piese de construcție

Un uimitor kit de construcție si de artă 3D, o idee excelentă de cadou!

Setul de jocuri cu piese de construcție este un mod inteligent pentru a ajuta copilul să devină creativ și să iși dezvolte imaginația.

Setul este livrat cu 237 de piese împreună cu o bormașină electrică si cu o șurubelniță manuală pentru a asambla plăcile pe grila de bază!

Cei mici pot construi meșteșuguri 2D și 3D precum leu, camion, fluture, flori, pasare, elicopter, etc.

Materialele sunt sigure și de înaltă calitate!
Acest ansamblu de clădiri este confecționat dintr-un material plastic ABS de calitate , care este testat complet independent în laboratoarele terțe, netoxic, fără BPA, fără gust.
Toate colțurile sunt rotunde, iar viteza de rotație a bormasinei este lentă și constantă, astfel încât copiii să se poată juca în siguranță. Este rezistent și greu de rupt chiar dacă este aruncat de pământ!

Mai multe blocuri, mai multe opțiuni, mai multe construcții, distracții nesfârșite pentru cei mici!

Setul de caiete magice Sank Magic

Sunt practic manuale reutilizabile în limba română, multicolore, destinate copiilor între 3 și 8 ani. Un cadou absolut minunat pentru aceștia!

Setul cuprinde 4 manuale reutilizabile de dimensiuni 19 x 13 cm fiecare: Alfabet, Numere, Matematică și Desen.

Caietele au avantajul că pot fi reutilizate, scrierea de mână dispare automat după uscare, ca atare copiii le pot folosi pentru practicare repetată!

Setul vine echipat cu un „pix magic” cu cerneală invizibilă, aceasta disparând în aproximativ 10-15 minute de la utilizare în funcție de temperatura din cameră.

Caietele sunt perfecte pentru copii pentru a exersa într-un mod plăcut literele alfabetului, pentru a învăța numerele, a face adunări și scăderi și pentru a se distra desenând.

Foarte utile de asemenea pentru dezvoltarea abilităților motorii și pentru deprinderea unei scrieri frumoase de mână.

Ghiozdanul pentru băieți, elegant și la modă, este fabricat dintr-un material rezistent la apă, care este și foarte ușor de curățat.
Este conceput special pentru a se potrivi copiilor în creștere, fiind echipat cu mâner de transport, iar curelele de umăr, căptușite și moi, sunt reglabile pentru a se potrivi la diferite înălțimi.
Ghiozdanul este spațios și este prevăzut cu două buzunare cu fermoar pentru rechizite scolare și cu un buzunar frontal pentru dezinfectant sau șervețele. De asemenea ghiozdanul are două buzunare elastice exterioare pentru sticlele de apă.

Ghiozdanele superbe pentru fetițe sunt ideale pentru gradiniță, școală sau pentru întâlniri de joacă. Sunt stilate și compacte, realizate din material rezistent la apă, însă foarte ușor de curățat!
Ghiozdanele sunt concepute special pentru a se potrivi copiilor în creștere, fiind echipate cu mâner de transport și cu curelele de umăr căptușite și reglabile pentru a se potrivi la diferite înălțimi.
Ghiozdanele beneficiază de o depozitare spațioasă, având 3 buzunare compartimentate cu acces ușor, etichetă de identificare și 2 buzunare laterale

Ghiozdanul pentru mămici este un ghiozdan multifuncțional 3 în 1, ideal pentru călătorii, excursii, ieșiri, cumpărături sau ca geantă de spital, ghiozdanul poate fi folosit ca pătuț, ca suport pentru schimbarea scutecelor și ca rucsac pentru mămici.

Ghiozdanul are o capacitate mare pentru depozitarea tuturor produselor necesare îngrijirii copilului, cu 4 buzunare la interior și alte 3 buzunare funcționale la exterior.
Interiorul ghiozdanului ne ajută să ținem atât biberoanele și sticlele bebelusului în siguranță (cald sau rece), cât și hainele, prosoapele, scutecele și jucăriile într-un mod organizat și ușor de folosit.

Ghiozdanul pentru mămici este realizat din material ușor și impermeabil și are un design inteligent, fiind detașabil (oferă bebelușului un spațiu sigur și igenic pentru a schimba scutecele), dar este și prevăzut cu saltea pentru schimbat scutecele.

DESCOPERĂ COVOARELE DE JOACĂ PENTRU BEBELUȘI

Covor de joacă pentru bebeluși pliabil, antiderapant, educativ și interactiv cu două fețe, extra gros, cu protecție împotriva loviturilor!

Covorașul de joacă pentru bebeluși are imprimeuri colorate și atrăgătoare pentru micuți, diferite pe cele două fețe, având girafe și maimuțe pe una din fețe și cu model de tren și numere pe cealaltă față.

Covorașul este confecționat din material inovator, cu umplutură de spumă XPE ce are proprietatea de a izola termic suprafețele și este sigură și inodoră. Materialul este impermeabil, ușor de curățat, având proprietăți de izolare atât împotriva socurilor cât și a frigului.

Covorașul se poate împacheta cu mare ușurință si vine însoțit de o husă în care se poate transporta cu ușurință atât la bunici cât și în vacanțe. Se pliază datorită designului special și nu face cute!

Covorul are o grosime de 1.5 cm și este disponibil în 2 dimenisiuni, desfăcut de 2.0 x 1.8 m sau de 2.0 x 1.5 m. Vărsta recomandată este de la naștere!

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 25 RON la achiziționarea unui produs din selecția de produse Simply Joy! 

Comunitatea Flaveur beneficiază din partea Simply Joy de o REDUCERE de preț de 25 RON la achiziționarea următoarelor produse de site-ul Simply Joy.

Pentru achizițiile plătite cu cardul, transportul este GRATUIT!

Oferta este valabilă până inclusiv joi 29 februarie.

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie creat cont pe site și folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

FLAVEUR25

 

 

Scaunul de masă pentru bebeluși și copii este unul multifuncțional și îl putem folosi în parc sau la plajă și chiar pentru podea pentru activitățile petrecute acasă, dar îl putem folosi și ca înălțător de scaun! Excelent pentru acasă sau pentru călătorii!

Ghiozdanul multifuncțional pentru mămici este ideal pentru călătorii, excursii, ieșiri, cumpărături sau ca geantă de spital! Îl putem folosi ca pătuț, ca suport pentru schimbarea scutecelor sau ca rucsac!

Jucăriile de pluș pentru bebeluși cu sunete și lumini, dinozaur sau unicorn, ne așteaptă cu aceeași reducere de preț să îi bucure pe cei mici și să le ofere o experiență captivantă.