SKIMBY

SKIMBY.ro este un nou concept de magazin online pentru mămici şi viitoarele mămici care vă ajută să găsiţi rapid şi simplu haine noi, de cea mai bună calitate şi care vă oferă posibilitatea de a le returna pe cele folosite, atunci când nu mai aveţi nevoie de ele, în schimbul unui credit pe care îl veţi putea utiliza oricând în magazin prin intermediul contului dumneavoastră.

Hainele noi pe care le puteți achiziționa pe site-ul www.skimby.ro sunt de cea mai bună calitate, multe din ele fiind certificate GOTS, cea mai înaltă certificare pentru industria textilă în ceea ce privește produsele organice. Fiind siguri de calitatea produselor noastre, ne angajăm să răscumpăram produsele comercializate de noi, și nu numai, acestea păstrându-și calitatea în timp și drept urmare vor putea fi folosite în continuare și de alte mame sau alți copii. Aceste produse se comercializează exclusiv la secțiunea RĂSCUMPĂRATE.

Website:

www.skimby.ro

Descoperă Skimby:

Maternitate

Haine bebeluşi şi copii

Încălţăminte

Mobilier şi accesorii

Maternitate

Haine bebeluşi şi copii

Încălţăminte

Mobilier şi accesorii

Brand-urile pentru copii comercializate:

• Fisher Price – haine, incălţăminte, mobilier şi accesorii pentru bebeluşi; genţi de maternitate
• Attipas – incălţăminte pentru bebeluşi/copii
• Atticat – colanţi si apărătoare genunchi bebeluşi/copii (în curând)
• loud + proud – haine organice certificate GOTS pentru bebeluşi/copii
• Fred’s World by Green Cotton – haine organice certificate GOTS pentru bebeluşi/copii
• MyTummy – haine pentru maternitate

Ne face plăcere să recomandăm:

produsele ATTIPAS

produsele FISHER PRICE

de pe site-ul www.skimby.ro

Încălțămintea Attipas este ideală atât pentru activități de interior (acasă, creșă, grădiniță) cât si pentru activități de exterior (locurile de joacă, grădină, plajă). Talpa Attipas este realizată 100% din cauciuc non-toxic iar partea superioară are în compoziție 80% bumbac.

Brand-ul Attipas a fost lansat după 7 ani de cercetare și dezvoltare pe baza cunoașterii biomecanice a dezvoltării creierului. Permițând copiilor mici să simtă talpa pantofilor și să-și miște liber degetele de la picioare, Attipas ajută la corectarea mersului copilului prin distribuirea uniformă a presiunii piciorului.

Ofertă specială pentru comunitatea Flaveur:

Transport gratuit (în valoare de 15 RON) pentru toate produsele marca ATTIPAS.

Reducerea se aplică pentru toate produsele ATTIPAS comandate pe site-ul www.skimby.ro (https://www.skimby.ro/-531.html). Pentru a beneficia de transport gratuit introduceţi codul FLAVEUR în coşul de cumpărături la secţiunea CUPOANE REDUCERE şi apăsaţi butonul APLICĂ CUPON (la finalizare comanda se va aplica o reducere de 15 RON care va compensa costul transportului).