INGREDIENTE (2 portii)

Pentru peste:
O bucata de somon (aproximativ 100g)
condimente: coriandru, patrunjel uscat, busuioc
o picatura de ulei de masline

Pentru piure:
8-10 bucati sparanghel alb
1 ardei kapia
aprox 100g baby morcovi congelati (sau morcovi normali)
3-4 fire de leurda
1 lingura ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Ungem bucata de somon cu ulei si presaram condimentele.

Curatam sparanghelul de partea lemnoasa si il taiem bucatele de 2cm, la fel taiem si ardeiul.

Punem sparanghelul cu baby morcovii si leurda pe nivelul 1 al aparatului Nutribaby (+) de la Babymoov. Pe nivelul al doilea punem somonul si ardeiul.

Setam functia de gatire la abur pentru 30 de minute. Dupa 15 minute scoatem frunzele de leurda si le punem in blenderul aparatului.

Dupa cele 30 de minute, completam aparatul cu apa, varsam intr-o cana apa stransa in urma gatirii si mai selectam 10-15 minute suplimentare.

Cand toate sunt gatite, transferam legumele in vasul blenderului si mixam pe viteza 2, adaugand apa in functie de consistenta dorita a piurerului.

A doua portie care ramane se poate pastra la frigider in recipient inchis ermetic si se poate servi a doua zi sau se poate congela.

Delicios! Pofta buna!