Șosetăria este magazinul online din Romania care reunește zeci de producători internaționali de dresuri, șosete și lenjerie intimă într-un singur loc.

Șosetăria este mai mult decât un magazin multibrand. Șosetăria înseamnă, în primul rand, libertate de exprimare prin produse care ne imbracă perfect personalitatea și ne oferă, dincolo de aspect, puterea de a păși mereu cu încredere spre obiective.

Fondat în anul 2008, brandul vine cu o abordare proaspată în stilul femeii moderne, care își urmează instinctul, doreste să se diferențieze și să fie o reală inspirație.

Misiunea Șosetăria este aceea de a îmbraca cât mai multe femei în încredere. Șosetăria onorează frumusețea fiecărei persoane în parte, prin modele unice și articole minimaliste, chiar sofisticate uneori, pentru ca fiecare femeie să se simtă încrezătoare in orice moment.

Frumusețea este dincolo de stiluri, trenduri sau gen!

PORTOFOLIUL DE PRODUSE ȘOSETĂRIA

ȘOSETE

Șosete 100% bumbac și bambus pentru femei / șosete lungi și scurte de damă din fibre lycra

Veți găsi o selecție atractivă de șosete pentru femei și puteți alege dintr-o mare varietate de modele și culori!

DRESURI

Dres, ștrampi și ciorapi pantalon pentru femei

Veți găsi o colecție bogată de dresuri și ciorapi de damă, cu chilot întărit sau fără întăritură, cu dungă, cu vârf decupat, pentru gravide, cu model imitație de portjartier, cu bandă elastică siliconată, toate culorile și mărimi variate.

CIORAPI

Ciorapi cu modele / Ștrampi tip plasă femei

Veți găsi o colecție atractiva de ciorapi cu buline, cu litere, imitație portjartier, imitație plasă mărunta sau piele de leopard, în culori și grosimi variate. De asemenea ciorapi sau șosete plasă 1/2, 3/4, cu chilot sau cu bandă de silicon.

PRODUSE PENTRU COPII

Pe site-ul Șosetăria, pe lângă marea varietate de produse pentru femei, veți găsi și multe modele de ciorapi, dresuri și șosete pentru copii, din bumbac, vâscoză sau fir lycra, simpli, în culori atrăgătoare sau cu model!

Colecția diversificată de produse ne oferă posibilitatea să alegem exact ceea ce îi place copilului nostru și să îi completăm ținutele cu produse de calitate, rezistente și drăguțe pe care le va adora.

OFERTA SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

Reducere de preț de 20% la achiziționarea oricărui produs Șosetăria!

Reducerea de preț de 20% se aplică produselor care nu sunt deja într-o promoție pe site.

Oferta este valabilă doar până la sfârșitul lunii, până inclusiv pe 31 mai 2023!

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:         

20FLAVEUR