StraDerm este prima linie dermato-cosmetică din lume pentru manichiură şi pedichiură, pentru îngrijire profesională şi personală.

Straderm este o marcă italiană deținută de compania Research Lab Int, lider în produse cosmetice profesionale pentru saloanele de înfrumusețare, o companie care se poate mândri cu peste 40 de ani de experiență în cosmetologia italiană și internațională, producând cosmetice, parfumuri, suplimente alimentare și medicamente pentru uz dermatologic.

Standardele ridicate de calitate aduse din domeniul farmaceutic și ingredientele active cu eficacitate dovedită fac formulele Straderm unice. Acestea au fost dezvoltate de specialiști în dermatologie și cosmetologie, având astfel un efect mai intens asupra pielii și plăcii unghiale.

Sigur. Eficient. Simplu.

PRODUSE PENTRU PEDICHIURĂ ȘI MANICHIURĂ

Produse profesionale

Produse de uz personal

DESCOPERĂ PRODUSELE STRADERM

​Toate produsele StraDerm au fost dezvoltate de specialiști în dermatologie și cosmetologie, folosind ingredientele active cu eficacitate dovedită, astfel putând oferi rezultate vizibile și de durată și având și efect mai intens asupra pielii și plăcii unghiale.

Fără compromisuri! Fiecare produs este testat dermatologic și formulat cu ingrediente sigure și eficiente pentru a oferi rezultate vizibile și de durată.

Produsele StraDerm nu conțin parabeni și silicon, de asemenea nu conțin nichel sau alte substanțe care pot provoca alergii. Nu sunt produse testate pe animale!

RECOMANDĂM CU DRAG

ACTIVE CARE SOLUTION 

Este o soluție de îngrijire intensivă, sigură și eficientă, a cărei formule active a picăturilor conține un complex puternic de preparate galenice și BAS, îmbogățit cu acid hialuronic, cheratină și oxigen activ.

Poate fi folosit pentru a preveni și trata onicoliza, ciuperca unghiilor și pielii, eczemele încheieturilor și picioarelor, vindecarea rapidă a crăpăturilor și fisurilor, diminuând inflamația.

Active Care Solution distruge totodată microorganismele și au efect antibacterian. În plus reface și hidratează cuticula dupa manichiură sau pedichiură.

TRATAMENT PENTRU UNGHII ȘI CUTICULE

Componentele active și vitaminele conținute de tratamentul pentru unghii și cuticule restaurează structura plăcii unghiei, îi cresc densitatea, rezistența și previn delaminarea.

Gelul asigură însă întărirea și creșterea naturală a unghiilor și are proprietăți antiinflamatorii. De asemenea reface mantaua lipidică, hrănește, întărește și vindecă unghiile cu traume.

OFERTĂ SPECIALĂ ȘI EXCLUSIVĂ PENTRU COMUNITATEA FLAVEUR

REDUCERE exclusivă de preț de 20% pentru orice comandă de produse achiziționate de pe site-ul StraDerm!

Comunitatea Flaveur beneficiază de o REDUCERE exclusivă de preț de 20% pentru orice comandă de produse achiziționate de pe site-ul StraDerm!

Pentru a beneficia de această reducere de preț trebuie folosit, înainte de finalizarea comenzii, codul de voucher:

lovestraderm

Oferta este valabilă până inclusiv miercuri 31 iulie 2024.

Spor la cumpărături!