Va propun sa gatim astazi o supa crema delicioasa de ciuperci cu dovlecel, pentru intreaga familie!
Va recomand sa incercati reteta cu legumele pentru supa crema de ciuperci de la Edenia pentru ca supa crema se prepara astfel mai usor si mai rapid!
Legumele continute sunt ciuperci feliate, ceapa, pastarnac, telina si cartofi. Acestea sunt deja amestecate in proportii ideale pentru a obtine un mix consistent de supa crema.
Nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (3-4 portii)
450g dovlecel
1 punga Legume pentru supa crema de ciuperci de la Edenia
1 L apa
1 lingurita patrunjel uscat

MOD DE PREPARARE
Dovlecelul il taiem cubulete fara sa-l curatam de coaja. Il punem la fiert in litrul de apa si-l lasam sa fiarba 10 minute, dupa care adaugam si legumele pentru supa crema de ciuperci.
Lasam totul sa fiarba 10 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.
La sfarsit adaugam patrunjelul si pasam totul cu blenderul vertical.
O pastram la frigider si o consumam in 3 zile.
Pofta mare!

Legumele pentru ciorbe si supe Edenia sunt sortate, curatate, spalate, portionate, mixate in proportii specifice retetei si congelate rapid la cateva ore de la recoltare, astfel reducandu-se considerabil pierderea vitaminelor si substantelor nutritive.
Cu amestecurile de legume pentru ciorbe si supe Edenia, totul este foarte simplu!
Fiecare mix de legume este foarte bine proportionat, astfel incat succesul retetei sa fie garantat de fiecare data.
Va invit sa folositi cu incredere legumele pentru ciorbe si supe Edenia in preparatele Flaveur!