Va invit sa gatim astazi impreuna pentru cina o tarta de fasole galbena cu cartofi!
Vom folosi desigur fasole galbena intreaga de la Edenia, pentru ca se gateste foarte rapid si fara pierederi si pentru ca nu are conservanti si aditivi.
Fasolea galbena de la Edenia, prin culoarea ei deosebita, se remarca foarte bine in orice preparat in care este folosita. Textura frageda si aroma deosebita care caracterizeaza acest sortiment o face sa fie printre ingredientele favorite ale retetelor de pretutindeni!
Nu se decongeleaza inainte de gatire!

INGREDIENTE (4-5 portii)
450g fasole galbena de la Edenia
2 cartofi medii
2 oua
2 linguri smantana
Un praf piper
½ lingurita cimbru
100g cascaval ras (sau mozzarella fresca pentru bebelusii mai mici de 1 an)

MOD DE PREPARARE
Curatam cartofii, apoi ii taiem cubulete si ii fierbem pentru 20 minute, dupa care ii pasam cu furculita.
Fasolea galbena o fierbem pentru 10 minute, iar ouale le batem cu smantana.
Intr-o forma rotunda din silicon punem fasolea galbena scursa. Deasupra repartizam cartofii pasati iar peste turnam compozitia cu ouale in mod uniform. Presaram condimentele si cascavalul ras.
Bagam in cuptorul preincalzit la 190 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aprox 30 minute sau pana se rumeneste bine.
O cina delicioasa pentru intreaga familie!
Pastram la frigider si o consumam in max 3 zile. O putem reincalzi la cuptor.
Pofta mare!

Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Calitate constanta intr-o gama diversa de produse congelate, disponibile tot anul.
Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!