INGREDIENTE
3 foi de fenicul
1 rondea de 5 cm grosime de cartof dulce
200 ml lapte
o lingurita de unt
cateva fire de marar
MOD DE PREPARARE
Am fiert legumele in lapte pana cand era usor de introdus furculita in ele.
Au ramas in jur de 50 ml de lapte.
Acesta, legumele si untul le-am blenduit fin.
Am presarat mararul tocat fin si am servit cu drag.
Pofta buna!
Daca v-a placut aceasta reteta puteti testa si PIURE CREMOS DE TELINA CU PUI sau PIURE „VERDE” CU PUI
Unde găsesc feniculul? Mulțumesc
Eu il achizitionez din supermarket (Cora/Auchan etc) la raionul de legume. Cu drag. Spor!
Fenoculul il fierbem si pe el? Sau se pune asa cum este, crud ? Multumesc !
Da, si acesta se fierbe cu restul legumelor. Cu mare drag!
De la ce varsta?
8l+ sau de indata ce ati introdus toate ingredientele