INGREDIENTE
100 g piept de pui
5 linguri orez (hidratat peste noapte)
2 linguri de ulei
250 g ciuperci
1 ceapa medie
1/2 legatura de marar
3-4 rondele de morcov
condimente preferate
MOD DE PREPARARE
Am fiert morcovul cu ceapa in 500 ml de apa.
Supa obtinuta am impartit-o astfel: aproximativ 300 ml am pus-o la fiert cu orezul si restul la sote.
Am fiert si maruntit pieptul de pui.
Am maruntit ciupercile si le-am pus cu aproximativ 50 ml de supa si uleiul intr-o tigaie.
Am gatit la foc mic ciupercile ( pana s-au fragezit si schimbat culoarea).
Am adaugat puiul, si apoi morcovul si ceapa tocate marunt.
Am amestecat dupa ce am stins focul cu mararul tocat fin.
Orezul scurs bine l-am amestecat cu putin ulei la foc mic.
L-am asezat pe farfurie si servit cu sote-ul de ciuperci.
Pofta buna!