INGREDIENTE
100-120 g piept de pui
1 morcov
1 cartof mediu
1 ceapa medie
1 lingura pesmet
1 lingura fulgi de drojdie inactiva
putin marar
putin patrunjel
1 lingura faina integrala ( sau alba, hrisca, secara etc)
putin ulei
condimente preferate
MOD DE PREPARARE
Am fiert puiul si apoi l-am maruntit.
Am fiert legumele si le-am pregatit astfel: cartoful si morcovul le-am pasat bine, bine si ceapa am tocat-o marunt.
Am tocat fin verdeata si apoi am amestecat toate aceste ingrediente cu pesmetul si fulgii de drojdie inactiva.
Am format chiftelutele si le-am tavalit prin faina.
Am uns o hartie de copt cu ulei, le-am asezat si am pulverizat /stropit cu putin ulei.
Le-am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 30-35 minute.
La jumatatea timpului le-am intors.
Le-am scos intr-un vas si le-am acoperit.
Se pot servi simple, cu sos de iaurt, cu piureuri diverse etc
Pofta buna!
Se pot face chiftelutele si fara fulgi de drojdie inactiva? Nu am deloc in casa si nu am posibilitate sa ajung in oras zilele astea 🙁
DA, SE POATE
De la cate luni se poate servii ?
Multumesc!
scrie sub titlul, de la 8 luni
Se poate unge hartia de copt si cu unt sau ulei de floarea soarelui?
Multumesc!
nu recomand consumul de ulei de floare soarelui! Folositi de masline!