Indragim mult CROCHETE CU BRANZA SI UNT si „STICKS-URI” DE CASA. Asa ca am zis sa le reinventam astfel:
INGREDIENTE
100 g unt
2 lingurite cu varf de mascarpone
300 g faina
10 g drojdie proaspata
susan sau altceva pentru decor
1 ou
1 lingurita ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Am amestecat untul la temperatura camerei cu branzica si drojdia.
Am batut albusul pana s-a albit ( o spuma moale) si l-am turnat peste.
Am incorporat faina treptat.
Am intins foaia pe o hartie de copt.
Din acest gramaj iese o tava intreaga de cuptor.
Galbenusul l-am amestecat cu uleiul si am uns foaia ( care este subtirica).
Am portionat si am presarat susanul.
Am bagat la 170 grade C caldura sus-jos fara ventilatie ( preincalzit) pana s-au rumenit usor.
Aproximativ 25 minute, in functie de cuptor.
Pofta buna!
Cate oua ati folosit ca nu ati mentionat la ingrediente?!
1 ou. Am actualizat reteta. Multumesc pentru sesizare.
Zi frumoasa!