Atat de mult ne-au placut celebrele FURSECURI CU AVOCADO SI SUSAN incat am zis ca trebuie sa mai „umblu” putin la ingrediente sa fac si o varianta…de ciocolata!
INGREDIENTE
50 g unt
60 g mascarpone
1/2 avocado
1 lingura zahar brut (optional)
100 g faina
3 linguri migdale macinate
1 lingurita rasa carob
MOD DE PREPARARE
Am frecat untul cu zaharul si avocado pisat bine.
Am incorporat pe rand branzica, 2 linguri de migdale si faina in ploaie.
Aluatul este la fel: dens si lipicios.
Cu o lingura am modelat pe hartie de copt fursecurile.
Am renuntat la praf de copt sa vad ce textura adopta.
Frumos rezultat.
Am presarat restul de migdale apasand usor, usor.
Au iesit 14 bucati…cookies adevarate!
Nu ai zice ca nu au ciocolata si ca avocado este baza!
Pofta buna!
LA CE TEMPERATURA SI CAT TIMP TR LASATE LA CUPTOR? MULTUMESC
La 170 gr…in jur de 20-25 minute!
Ce textura au coapte?
Cremoase, ca un fursec moale.