Imi place, sau mai bine spus ne place amestecul de diversi fulgi.
Asa ca am pregatit o gustare…mai altfel!
INGREDIENTE (2 portii)
250 ml lapte de vaca 3.5 % grasime
1 lingura fulgi de ovaz
1 lingura fulgi de mei
1 lingura fulgi de grau
1 lingura fulgi de orz
1 lingura fulgi de hrisca
2 mere
1 ou
1 lingurita de scortisoara Ceylon
2 lingurite de unt
MOD DE PREPARARE
Am pus in laptele ce tocmai a dat in fiert toti fulgii.
Ligurile sa fie potrivite, nu rase, nu cu varf.
Am lasat acoperit vasul 15 minute.
Intre timp am razuit fin merele si le-am amestecat cu scortisoara.
Am amestecat apoi fulgii cu 1 lingurita de unt, cu oul si merele.
Am uns un vas cu unt, am turnat compozitia si am presarat putina scortisoara.
Am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru circa 30 de minute. (pana s-a rumenit usor)
Pofta buna!