INGREDIENTE (7-8 portii)
4 pulpe de rata
10 cartofi medii
Condimente: curcuma, rozmarin
2 linguri ulei de masline
2 linguri patrunjel uscat
2 cepe
MOD DE PREPARARE
Puneti pulpele in tava, cu pielea in jos si bagati la cuptor pentru aproximativ 15 minute la 200 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru a se topi grasimea.
Intre timp curatati cartofii, ii taiati rondele si ii puneti intr-un vas. Peste ei puneti condimentele , uleiul si patrunjelul si amestecati. Ceapa o taiati rondele.
Dupa cele 15 minute, scoateti tava din cuptor, puneti pulpele pe o farfurie si scurgeti grasimea. Presarati ceapa in tava, peste ceapa puneti pulpele cu pielea in sus.
Adaugati putina apa si bagati la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 1h30. Dupa primele 30 de minute, adaugati si cartofii si mai completati cu apa daca este necesar.
Pofta buna!