INGREDIENTE
500 mL suc de rosii
Un morcov
O feliuta de telina
Un pastarnac
O jumatate de ardei kapia
2 cepe verzi
4 lingurite de ulei de masline
3 linguri de gris
Un ou
Marar verde
MOD DE PREPARARE
Am ras morcovul si albitura si le-am pus cu 2 lingurite de ulei si o ceasca de apa sa se inabuseasca. Cand s-au inabusit am adaugat ardeiul taiat cubulete, ceapa tocata marunt si apa cat sa treaca peste legume.
Cand legumele au fost fierte am adaugat sucul de rosii si cand a dat in clocot am pus galustele preparate astfel:
Am separat oul si am batut albusul spuma. Peste galbenus am adaugat uleiul si am amestecat iar apoi am pus amestecand incet albusul si 3 linguri de gris. Acest amestec a fost lasat in repaos 10 minute.
Am lasat aproximativ 10 minute sa fiarba galustele in supa si am adaugat marar verde la final.
Pofta buna!