INGREDIENTE
2 bucati de crap romanesc
1 cartof alb mic
O jumatate de morcov
O jumatate de patrunjel de radacina
O jumatate de dovlecel
Un ou
2 fire ceapa verde
Un fir de usturoi verde
Marar verde
Cimbru verde
Creson verde
Suc de rosii
O bucatica de unt
O foaie de dafin

MOD DE PREPARARE
Am copt pestele la 180 de grade C cu putin unt, cimbru si putina apa.
Dupa ce s-a racit l-am ales de oase.
Am fiert la abur toate legumele si le-am tocat impreuna cu carnea. La amestecul tocat am adaugat un ou, marar si cimbru verde, partea alba a unui usturoi verde si am format chiftelute pe care le-am copt pe hartie de copt in cuptorul preincalzit la 180 de grade C.
Dupa ce s-au copt le-am pus in suc de rosii, o foaie de dafin si creson verde cat sa dea cateva clocote si sa se ingroase putin sosul.
Am folosit garnitura paste orzo.
Pofta buna!