INGREDIENTE
Aluat de la Mini Pizza pufoasa
2 bucati cat palma crap romanesc
2 morcovi
Un pastarnac
O feliuta de telina
O lingurita cu varf de chia
Un fir de usturoi verde
Marar verde
Cimbru si oregano proaspete
Chimen
Un galbenus ou
10 mL lapte
MOD DE PREPARARE
Am copt pestele cu un fir de oregano si l-am ales de oase.
Separat am fiert morcovul, pastarnacul si telina.
Am tocat cu masina de tocat pestele si radacinoasele si am adaugat o lingurita de chia (sa lege compozitia), marar, cimbru si oregano proaspete si putin usturoi verde.
Am intins aluatul de paine/pizza si peste el am intins compozitia rezultata mai sus. Am rulat si deasupra am uns cu un amestec de galbenus ou si lapte iar apoi am presarat chimen. Am taiat cu cutitul din loc in loc sa nu crape painea (imaginea din josul paginii).
Am copt in cuptorul preincalzit pana s-a rumenit, la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Pofta buna!
Alte precizari
In loc de chia se poate pune un ou.