INGREDIENTE
100-120 g faina alba de grau tip 000 sau t45
1/3 lingurita praf de copt bio
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
1 galbenus
2 linguri ulei de cocos
4 linguri lapte vegetal sau de vaca 3.5% grasime
1 lingurita pudra de vanilie

MOD DE PREPARARE
Am amestecat toate ingredientele si am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios. Incepeti cu 100 de grame de faina iar daca mai e nevoie mai adaugati. Difera in functie de tipul de faina.

Am intins aluatul cu o grosime de 0.5cm, pe blatul de lucru pudrat cu faina si am decupat forme de biscuiti.

Am pus biscuitii in tava pe hartie de copt si am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 15 minute. Biscuitii nu trebuie sa se rumeneasca deasupra.

Au iesit super pufosi si deliciosi numa’ buni de luat in parc.

Pofta buna!