INGREDIENTE (3-4 portii)

150 g couscous integral sau alb
250 mL lapte de vaca 3.5% grasime sau lapte vegetal
2 mere mari
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional si numai pt 1 an+)
Scortisoara Ceylon
3 nuci Pekan – optional
Fulgi de cocos

MOD DE PREPARARE

Am oparit couscous-ul in lapte si am tinut vasul acoperit 15 minute. Am pus si nucile Pekan in acelasi timp cu couscous-ul foarte bine maruntite.
Intre timp am ras merele (fara coaja) si le-am inabusit in suc propriu cu scortisoara si sirop de artar.

Am amestecat merele inabusite cu couscous-ul oparit si 2 linguri fulgi de cocos si am pus intr-o tava cu pereti detasabili. Am copt la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit. Am presarat fulgi de cocos deasupra inainte de servire!
Pofta buna!