INGREDIENTE
3 oua
100 ml lapte de vaca 3.5% grasime sau lapte vegetal
5 g praf de copt BIO
120 g făina alba de grau tip 000
20 g carob
1 banana mare și coaptă bine
1 mâna de căpșune proaspete
sirop de artar (optional – eu nu am pus in compoziție ci am stropit puțin când am pus in farfurie)
MOD DE PREPARARE
Separam gălbenușurile de albușuri. Amestecam cu un tel gălbenușurile cu laptele, făina, carobul și praful de copt. Batem albușurile spuma și le incorporam usor in gălbenușuri.
Adaugam și fructele taiate felii subtiri.
Intr-o tigaie antiaderenta (unsa foarte puțin cu ulei), punem cu lingura din compoziție și coacem pe ambele părți.
Putem servi apoi cu ce dorim. Eu am folosit migdale, căpșune și puțin sirop de artar.
Delicioase!
Pofta buna!
De la ce varsta putem da praf de copt bebelusilor si de care bio sau normal? Multumesc
praful de copt este folosit in special la prajituri, deci gustari. Gustarile este bine sa le oferim dupa 1 an. Cautati praf de copt bio.