Pentru ca toate retetele precedente cu puiul Poulet jaune Fermier d’Auvergne de la Edenia au iesit extrem de delicioase si au fost bine primite si gatite, am pregatit si pentru astazi o noua reteta cu puiul de la Edenia!
O reteta savuroasa cu briose cu pui si cascaval care se pregatesc facil si sunt pe masura de delicioase!
INGREDIENTE
2 pulpe de pui Poulet jaune Fermier d’Auvergne
100g cascaval ras
2 linguri branzica de casa sau ricotta
200g faina alba de grau
3 oua
100mL lapte
50mL ulei de masline
MOD DE PREPARARE
Fierbem pulpele de pui 45 de minute apoi le scoatem pe o farfurie, le lasam la racit si le tocam marunt cu cutitul.
Intr-un bol batem ouale cu un tel, adaugam laptele, branza, cascavalul, uleiul si faina in ploaie si omogenizam. Adaugam si carnea si amestecam cu o spatula.
Umplem forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru aproximativ 45 de minute sau pana se rumenesc frumos.
Delicioase! Pofta buna!
Va recomand sa folositi puii Poulet jaune de la Edenia pentru ca sunt crescuti cu alimentatie 100% vegetala in mod traditional liber si fara tratamente cu antibiotice. Puii sunt crescuti in Franta si calitatea lor este atestata prin certificarea Label Rouge.
O alegere foarte sanatoasa si un gust inconfundabil de pui de tara!
Va invit cu drag sa descoperiti puii Poulet Jaune si sa ii folositi cu toata increderea in preparatele Flaveur!
Pentru mai multe informatii puteti urmari si pagina www.flaveur.ro/edenia/.